شرکت خدمات تجاری برنج آریانا

تولید و توزیع کننده فرآورده های برنج و محصولات غذایی رژیمی و دیابتی در ایران(آریانا 09111179026)

شرکت خدمات تجاری برنج آریانا

تولید و توزیع کننده فرآورده های برنج و محصولات غذایی رژیمی و دیابتی در ایران(آریانا 09111179026)

مجموعه بهترین محصولات غذایی دنیا

شرکت خدمات تجاری آریانا توزیع کننده بهترین مجموعه و با کیفیت ترین محصولات غذایی دنیا




مجموعه ای بهترین محصولات غذایی و با کیفیت ترین مواد غذایی دنیا


برای دیدن جدیدترین محصولات روز دنیا زیر این لینک کلیک کنید



www.takaryana.blogsky.com

ادامه مطلب ...

برنج قهوه ای آریانا

http://www.organicroad.com.au/media/images/content/detail/long_brown-id274.jpg


برنج قهوه ای منبع خوبی از منگنز، سلنیوم و منیزیم می باشد.

یک فنجان برنج قهوه ای، 80 درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز را تامین می کند. منگنز به تولید انرژی از پروتئین و کربوهیدرات کمک می کند و همچنین در ساخت اسیدهای چرب نیز وارد عمل می شود. منگنز برای سلامت سیستم اعصاب و برای تولید هورمون های جنسی بسیار مهم است. منگنز جزء مهم آنتی اکسیدان می باشد که جلوی تخریب سلول را می گیرد. منگنز جلوی رعشه، ضعف روحی، جوش های پوستی و آسیب های لوزالمعده را می گیرد.

یک فنجان برنج قهوه ای پخته شده در حدود 3/27 درصد از نیاز روزانه بدن به سلنیوم را تامین می کند. سلنیوم یکی از اجزای اساسی سوخت و ساز بدن می باشد، برای مثال در سوخت و ساز هورمون های تیروئیدیویتامین E نقش آنتی اکسیدانی خود را کامل می کند. سلنیوم نه تنها برای مقابله با سرطان مهم است، بلکه برای بیماری های قلبی، کاهش علامت های تنگی نفس و درد و همچنین تسکین ورم و التهاب مفاصل بسیار مفید می باشد. شرکت می کند، نوعی آنتی اکسیدان می باشد و وظیفه ایمن سازی بدن را بر عهده دارد. سلنیوم با کمک

برنج قهوه ای از آنجا که دارای مقدار زیادی فیبر و سلنیوم می باشد، برای بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ بسیار مفید می باشد.

۱-جدید

2-صد در صد ایرانی

3- با خواص شگفت انگیز.مملو از ویتامین های E , B

4-تهیه شده به روش (IPM) بدون استفاده از سموم شیمیایی آفت کش در زمان تولید محصول

5-دارای شناسنامه محصول

6-در بسته بندی های شیک و جدید

7-تهیه شده از بهترین برنج ها از اقم طارم

8- تهیه شده از بهترین زمین های کشاورزی شمال(مازندران)

9-تهیه شده از جدیدترین دستگاه های مدرن شالیکوبی برنج

10-مفید برای بیماران دیابتی

خواص سبوس برنج

سبوس برنج چیست و خواص سبوس برنج
 
Rich Bran
 
فارسی :  سبوس برنج (تی کی تی کی) 
    
 
سبوس برنج عبارت از پوسته خارجی، جنین، لایه آلرون و سلول‌های خارجی چسبیده به آندوسپرم نشاسته‌ای دانه برنج، اوریزاساتیوا از خانواده گرامینه می‌باشد. اوریزا در زبان یونانی به معنای برنج و ساتیوا در لاتین به معنای کشت شده است. برنج یکی از غذاهای اصلی مردم آسیاست و به مقادیر زیاد در چین، هندوستان، ژاپن، تایلند، فیلیپین و ایران کشت می‌گردد. پوست برنج را به وسیله آسیابهای سنگی جدا می‌کنند و سپس برنج به دست آمده را که برنج قهوه­ای نامیده می­شود، پوست می­کَنند و برنج سفید شده را به دست می­آورند که مصرف غذایی دارد و سبوس محصول فرعی آن می‌باشد.
 
 
عصاره سبوس برنج : 
عصاره سبوس برنج عبارت است از عصاره آبی الکلی سبوس برنج که هر میلی لیتر از این عصاره نباید کمتر از 60 میکروگرم ویتامین B1 که معادل 5/14 گرم سبوس برنج است، باشد. مقدار مصرف آن 8 میلی لیتر است. از سبوس برنج روغنی به دست می‌آید که به روغن سبوس برنج1 موسوم است و استخراج آن از سبوس، معمولاً با استفاده از حلال‌ها صورت می‌گیرد. ضمناً باید در نظر داشت که در سبوس برنج نوعی لیپاز فعال وجود دارد که باعث می‌گردد مقدار درصد اسیدهای چرب آزاد را در آن افزایش دهد. روغن سبوس برنج دارای 15- 20 درصد از اسیدهای چرب اشباع شده و 80 تا 85 درصد از نوع اشباع نشده به شرح زیر است:

4/0 تا یک درصد اسید میریستیک، 12- 18 درصد اسید پالمیتیک، 1-3 درصد اسید استئاریک، 40- 45 درصد اسید لینولئیک، به مقدار یک درصد اسید لینولنیک و 2/0 تا 4/0 درصد اسید پالمیتولئیک می‌باشد.

روغن سبوس برنج، به رنگ زرد طلایی است و به سختی، رنگ سفید و روشن پیدا می‌کند و از مشخصات این روغن آن است که تحت اثر گرما تا حرارت 160 درجه، فاسد نمی‌شود.

  - روغن سبوس برنج حاوی ویتامین‌های B و E می‌باشد که باعث تقویت موی سر می‌گردد و رطوبت پوست و موی سر را حفظ می‌کند. 
  - روغن سبوس برنج دارای مواد ضداکسیدان مانند توکوفرول 2 است که در hexane و حلال‌های دیگر مواد روغنی، حل می‌شود. 
  - روغن سبوس برنج، در تهیه صابون، شامپو و فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد مشروط بر آن که مقدار اسیدهای چرب آزاد آن کم باشد یعنی لیپاز فعال و موجود در آن، کاملاً به صورتی غیرفعال در آمده باشد. 
  - عصاره سبوس برنج با تشکیل یک لایه بر روی پوست بعد از شستشو از خشک شدن پوست جلوگیری کرده و از پوست محافظت می‌کند. 

در ژاپن، مدتها از سبوس برنج برای اعمال آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شد. چونکه سبوس برنج رطوبت را در خود حفظ می‌کند و پوست را روشن کرده و از اثر صاف کنندگی پوست برخوردار است.

از عصاره طبیعی سبوس برنج در ساخت کرمهای پوستی استفاده می‌کنند تا خشکی پوست و ترک خوردگی سرآرنج، زانوها، پاشنه پا، دستها و نقاط دیگر بدن را رفع نماید.

استفاده از عصاره سبوس برنج تأثیرات مختلفی روی پوست بدن دارد که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  - رطوبت دهی به پوست و جلوگیری از ترک خوردگی. 
  - نرم کردن پوست به طوری که همیشه حالت مرطوب داشته باشد. 
  - زدودن اکسیژن فعال از سطح پوست به منظور جلوگیری از تشکیل پروکسید چربی. 
  - اینوسیتول به عنوان یکی از اعضای خانواده ویتامین B ، رشد سلول‌های پوستی را افزایش می‌دهد. 
  - آریزانول مانع از پیری پوست شده و اشعه ماورای بنفش خورشید را جذب می‌کند. آریزانول گردش خون را بهبود بخشیده، ترشحات پوستی را افزایش داده و سلول‌های مرده پوست را از بین می‌برد. 
  - اسید فیتیک رشد سلول‌های پوستی را تحریک کرده و به عملکرد پوست کمک می‌کند و سلامت پوست را افزایش می‌دهد
 
فهرست منابع: 
1- آئینه چی، یعقوب- مفردات پزشکی و گیاهان دارویی ایران- چاپ دوم انتشارات دانشگاه تهران 1370.

2- زرگری، علی- گیاهان دارویی (جلد چهارم)- چاپ چهارم انتشارات دانشگاه تهران 1369.
مجله اینترنتی مارینا
 

برنج رژیمی

http://www.niazerooz.com/Im/O/87/0609/L6335565861480.jpg


از این پس برنج را با خیال راحت میل کنید.

دارای فاکتور قند پائین (Low Glycemic Index)
مناسب برای کنترل وزن و پیشگیری از چاقی
(با تائید انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابتی کل کشور)
محتوی آهن فراوان و سرشار از پروتئین
دارای فیبرهای غذایی فراوان و فسفر ، پتاسیم ، کلسیم و روی بالا
غنی از ویتامین ها ، مواد معدنی و آمینو اسیدهای ضروری برای بدن
باری زیاد وافزایش حجم 4 تا 5 برابر در هنگام پخت

دارای گواهینامه ایزو 2000 - 9002 ISO QM - گواهینامه صنایع غذایی HACCP از موسسه TUV آلمان

۱-جدید

2-دارای فاکتور قند پایین

3-مناسب برای کنترل وزن و پیشگیری از چاقی

4-مناسب برای بیماران دیابتی

5-دارای فیبرهای غذای فراوان و فسفر.پتاسیم.کلسیم و روی بالا


تلفن پخش:09111179026

برنج وحشی آریانا

http://farm2.static.flickr.com/1348/791402595_30297de209.jpg

برنج وحشی

جدید

خوش عطر و خوش  پخت

در بسته بندی های مختلف

تلفن پخش:09111179026

برنج سفید ایرانی آریانا

برنج سفید آریانا

http://www.organicroad.com.au/media/images/content/detail/long_rice-id279.jpg

برنج سفید آریانا
برنج دارای ماده ای بنام Amidon می باشد ولی از نظر اینکه ماده گلوتن آن کم است یعنی کاملا بهم نمی چسبد نان درس کردن از آن کمی مشل است . در خاور دور از برنج نوعی الکل درست می کنند که بنام ساکه معروف است که سمیت آن از الکل معمولی کمتر است و بمصرف دارویی می رسد .

برنج غیر از اینکه یک غذای سهل الهضم است بسیار مقوی است و ضمنا خواص درمانی بسیاری را دراست که به تعدای از آن اشاره می شود .

۱-جدید

2- خوش عطر و خوش پخت

3- در بسته بندی های شیک

4- تهیه شده از بهترین زمین های کشاورزی مازندران

5- تهیه شده از بهترین برنج های ایرانی

6-تهیه شده با جدیدترین دستگاه های شالیکوبی برنج

7-صد در صد ایرانی محصولی منحصربفرد از شالیزارهای شمال.

8- طارم.هاشمی.فجر.خزر.شیرودی.ساحل.ندا.رمضانی.و....


تلفن پخش:09111179026

خواص آرد

مقدمه

آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود.

اساس آرد را
نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد. وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصول نهایی می گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان و کیک بسیار حائز اهمیت می باشد.

انواع آرد

اغلب آردهایی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند، از گندم تهیه شده اند.
انواع آرد گندم از نظر مقدار گلوتن با هم تفاوت دارند. آردی که برای تهیه ی نان از آن استفاده می شود، معمولاً میزان گلوتن بالایی دارد و همین امر باعث می شود که استحکام نان در کنار تردی آن حفظ شود و نان شکل خود را حفظ نموده و خرد نشود. آردهایی که گلوتن موجود در آنها کمتر است نرم تر بوده و محصول آنها هم بسیار ترد و آسیب پذیر می باشد. مثلاً آردهایی که در تهیه ی انواع کیک و شیرینی از آنها استفاده می شوند کمترین میزان گلوتن را داشته و همین مسئله سبب تردی و شکننده بودن برخی انواع شیرینی می شود.

آردهایی که در تهیه ی پاستا از آنها استفاده می شود، معمولاً گلوتن بیشتری نسبت به آردهای کیک پزی دارند.


آرد چند منظوره آرد گندمی است که میزان گلوتن آن متوسط می باشد. از این آرد برای تهیه ی انواع نان، کیک یا شیرینی در مصارف خانگی استفاده می شود. طرفداران این آرد بسیار زیادند.


با توجه به اینکه از کدام قسمت های گیاه گندم برای تهیه ی آرد استفاده کنند، مثلاً اینکه از قسمت نشاسته ای، از بخش پروتئینی یا
جوانه گیاه، از سبوس یا همان بافت فیبری گیاه کدام را مورد استفاده قرار دهند، سه نوع آرد گندم به وجود آمده است:
  1. آرد سفید، آردی است که تنها از قسمت درونی یا نشاسته ی گیاه گندم برای تهیه ی آن استفاده شده است.
  2. آرد کامل گندم را از تمام قسمت هایی که ذکر شد (جوانه و سبوس و نشاسته و...) تهیه می کنند.
  3. آرد جوانه گندم، آردی است که تنها از بخش نشاسته ای و جوانه گیاه به وجود آمده است و سبوس را از آن جدا نموده اند.

از آرد کامل گندم، مخصوصاً در تهیه ی بیسکوییت های سبوس دار یا دیجستیو که در ایران به بیسکوییت های ساقه طلایی معروف است استفاده می کنند. در تهیه ی این بیسکوییت ها از دانه و سبوس گندم در کنار هم استفاده می شود و بسیار مغذی می باشند.

آرد و نوع مصرف

- آرد ذرت میان مردم آمریکای جنوبی و مکزیک بسیار رایج است. به آرد ذرت سفید، گاهی نشاسته ذرت هم می گویند. از آرد کامل ذرت در تهیه ی انواع غذاهای مکزیکی از جمله ترتیلا استفاده می کنند.

- آرد تهیه شده از
گندم سیاه، تماماً صرف تهیه ی خمیرهای ترش نان های آلمان و اسکاندیناوی می شود. معمولاً این آرد را با آرد گندم مخلوط نموده و بعد استفاده می کنند؛ چون میزان گلوتن آن بسیار پایین است. دسته ای از نان های آلمانی هم تماماً از آرد گندم سیاه تهیه می شوند.

-
آرد برنج در غذاهای آسیایی جایگاه مخصوصی دارد. معمولاً بخش اعظم آرد برنج را از برنج های سفید تهیه می کنند. بنابراین نشاسته ی آن خالص است. البته آرد کامل تهیه شده از برنج قهوه ای هم در کارخانجات تهیه می شود.

-
آرد نخود چی در غذاهای هندی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. البته در ایران هم در تهیه شیرینی از این نوع آرد استفاده می کنند.

- آرد را همچنین می توان از دانه
سویا، گیاه نشاسته، سیب زمینی و دیگر مواد غذایی که جزو غلات محسوب نمی شوند تهیه نمود.

طرز تهیه آرد

برای آسیاب نمودن آرد در قدیم، دانه را بین دو سنگ یا چرخ آسیاب قرار داده و با ساییدن دو سنگ روی همدیگر، دانه را خرد و پودر می کردند. امروزه آسیاب نمودن، پدیده ی بسیار ساده ای است که به راحتی با داشتن یک آسیاب برقی حتی در خانه هم امکان پذیر است.
در کارخانجات تولید آرد، از آسیاب های آبی استفاده می کنند. معمولاً دو تکه چرخ سنگی مخصوص آسیاب وجود دارد که با کمک نیروی آب، یکی روی دیگری می چرخد و دانه بین این دو تکه سنگ قرار می گیرد و آسیاب می شود. بدین ترتیب آرد کماکان به روش گذشته و البته با بهره وری از فناوری جدید، تهیه می گردد.

گرد آرد که در هوا پخش شود،
قابل اشتعال می باشد؛ مثل سایر مواد مشتعله که در مجاورت هوا قرار می گیرند و با ترکیب با اکسیژن موجود در هوا، آتش می گیرند. بسیاری از آتش سوزی های مرگبار که جان عده ی بسیار زیادی را گرفته است، در کارخانجات تولید آرد اتفاق افتاده است.

تاریخچه

در گذشته، آرد را هم در کارخانجات و هم دستی تهیه می کردند. اما به خاطر کمبود امکانات، آسیاب نمودن آرد بین سنگ و... ، آردها مقادیر قابل توجهی سنگ ریزه داشتند و به دندان ها آسیب می رساندند.

یکی از روش های باستانی تولید آرد، استفاده از دو تکه سنگ
آسیاب بود. این سنگ ها را از صخره ها تهیه می کردند و دو تکه سنگ را با کمک دست بهم می ساییدند تا دانه بین آنها آسیاب شود. بعدها از حیوانات برای چرخاندن سنگ های آسیاب کمک می گرفتند. با احداث آسیاب های بادی و آبی، کار بسیار راحت تر شد.

فراورده های آردی

نان، پاستا، بیسکوییت، پیراشکی، کلوچه و انواع کیک ها همگی از آرد تهیه می شوند. از آرد در تهیه خوراک ها هم استفاده می شود. برای غلیظ نمودن انواع غذاها مثل سس ها به آنها آرد اضافه می کنند. از آرد ذرت در تهیه ی بسیاری از پودینگ ها استفاده می شود.

آرد برنج سفید ایرانی آریانا

http://www.chandrikamasala.com/catalog/images/rice%20flour.jpg


آرد برنج سفید ایرانی آریانا


با طعم سبک وعطری ملایم تهیه شده از بهترین برنج های درجه یکایرانی در بسته بندی های مختلف

آرد برنج قهوه ای(سبوس دار) آریانا

http://www.organicroad.com.au/media/images/content/detail/quinoa_flour-id405.jpg



آرد برنج سبوس دار آریانا

نیم دانه ای که از برنج سبوس دار تهیه می شود پس از کوبیدن به آرد برنج تبدیل می شود که که به میزان کمی سبوس در آن وجود دارد. همین موضوع باعث می شود که کمی رنگ قهوه ای به خود بگیرد. موارد استفاده از این آرد مطابق با آرد برنج معمولی است ولی غذایی که با آرد برنج سبوس دار تهیه می شود بس یار مفیدتر و غنی تر است.

1-جدید

2-تهیه شده از برنج سبوس دار

3-سرشار از ویتامین های Eو گروه B وA در سبوس موجود در آن

4-در بسته بندی های شیک 1کیلوگرمی

5-خوش عطر و خوش طعم

6-تهیه از نیم دانه برنج قهوه ای (طارم)

پودر سبوس برنج آریانا

http://www.fromnaturewithlove.com/images/RiceBranPwdCoarse.jpg


پودر سبوس برنج آریانا

میزان سبوس در روی برنج اگر برداشته شود بسیار نرم و قابل مصرف است.این سبوس الک می شود و سپس در بسته بندی های شیک عرضه می شود.اضافه کردن کمی سبوس به سوپ در مراحل پایانی تهیه سوپ به لعاب دار شدن سوپ و مغذی تر شدن سوپ کمک می کند. البته سبوس را به ماست یا دیگر چاشنی ها نیز اضافه می کنند.

1-جدید

2-سرشار از ویتامین های E و B

3-در بسته بندی های شیک یک کیلو گرمی

4-تهیه شده با دستگاه های مدرن

5-تهیه شده از پوسته داخلی برنج


محصولات غذای رژیمی و دیابتی

((( سلامت امروز بهترازدرمان فردا ست )))

http://www.wellnessnsb.com/f/awc/o/PRODUCTS.jpg



فروشگاه محصولات غذای رژیمی و دیابتی آریانا با هدف برآوردن نیازهای متنوع مشتریان در زمینه های محصولات غذای سالم رژیمی ، به گونه ای سازماندهی گردیده است که بتواند بهترین محصولات غذای رژیمی سالم را  ارائه کند و بدینوسیله حتی الامکان مشکلات را  از سر راه بردارد.


این محصولات شامل:


مربای آناناس بدون شکر

مربای بالنگ  بدون شکر

مربای هویج بدون شکر

مربای بهار نارنج بدون شکر

انواع مرباجات بدون شکر

شکر میوه

قند حبه ای لایت مزه دار

مربای آلو پرتقال گیلاس بدون شکر

انواع پودر ژله بدون شکر

انواع آب نبات بدون قند

انواع آدامس بدون شکر

انواع بیسکویت بدون شکر

انواع شیرینیجات بدون شکر

انواع شیرینیجات بدون شکر

بیسکویتهای کورنی بدون شکر

                   کورن فلکس های رژیمی

انواع روغنهای زیتون ایرانی و خارجی

روغن سبوس برنج

روغن هسته انگور

روغن سبوس برنج کینگ

انواع روعن کانولا

موسلی میوه جات بدون شکر

غلات صبحانه رژیمی

غلات همراه با میوه های خشک ریمی

موسلی غلات و میوه جات

 انواع غلات صبحانه رژیمی

                    شکر دیابتی 

پودر شکر دیابتی

شکلات کاکائویی بدون شکر

انواع شکلاتهای بدون شکر

شیر سویا در طعمهای مختلف

آبمیوه های بدون شکر

انواع نوشیدنی چای سبز

نوشابه های بدون شکر

انواع عرقیات کاهنده قند خون

سرکه های بالزامیک

انواع روغنهای مفید خوراکی

شکلات مایع بدون شکر

سبوس گندم

آرد جو دوسر

شکلات کاکائوئی بدون شکر

انواع دانه های مفید خوراکی

برنج قهوه ای

انواع آبنباتهای بدون قند

بیسکویت بدون شکر

بیسکویت جو دو سر با شهد توت و کنجد و شوید

دیجستیو جو دو سر با شهد توت

بیسکویت جو دو سر با شهد توت و خرما و جوانه گندم

بیسکویت جو دوسر با شهد توت

انواع چای سبزبا طعمهای دارچین ،لیمو،نعناع و....

برنج سبوسدار ایرانی فریدونکنار

نوشابه های بدون شکر

انواع کتب علمی -آموزشی

گز بدون شکر

حلوا ارده بدون شکر

انواع

کنسروجات رژیمی 

 

 

 

انواع پودر شربت

بدون شکر 

 

 

 

پودر جوانه گندم و جو، آرد سویا و سایر فیبرهای خوراکی

 

 

 

عسل خالص

 طبی - درمانی 

 

 

 

روغن سبوس برنج

http://www.viragraphic.com/images/Brochure/king003-B.jpg

روغن سبوس برنج محصولی شگفت انگیز گرفته شده از پوسته خارجی و قهوه ای رنگ برنج بنام   "bran "می باشد که متفاوت از شلتوک است.

روغن سبوس برنج "کینگ" یک روغن پخت و پز جدید است که نسبت به روغنهای پخت و پز دیگر دارای یکسری فوائد و خواص موثر در سلامت می باشد و درژاپن، آمریکا و اروپا بنام روغن "سلامت" شناخته شده است.

روغن "کینگ"کاهش دهنده کلسترول خون بهتر از روغن زیتون می باشد، این روغن همچنین منبع بزرگی از آنتی اکسیدانهاست، توازن چربی های موجود در روغن سبوس برنج با مقدار توصیه شده از سوی سازمان بهداشت جهانی و انجمن قلب آمریکا در یک راستا می باشد، این روغن همچنین غنی از ویتامین E بوده، تغذیه کننده پوست  بوده و خواص ضد چروکی را برای پوست دربر دارد.

 روغن سبوس برنج "کینگ" از برنج تایلندی بدون GMO تهیه شده است و شاخصه های استاندارد غذایی مناسب قلب تایلند را که پروژه ای سازماندهی شده تحت نظارت سازمان قلب تایلند و به سرپرستی دانشکده سلامت ملی دانشگاه "Mahidal" تایلند می باشد را دارا ولوح مربوطه رادریافت نموده است.


۱-جدید

2-با خواص شگفت انگیز

3-مفید برای بیماران دیابتی

4-مخصوص سرخ کردنی و سالاد

5-کاهش دهنده کلسترول خون

6-دارای نقطه دود بالا(245-257)

شلتوک آریانا

Pics1

شلتوک آریانا

شلتوک همان لایه بیرونی برنج است.که بر روی برنج قرار دارد.برای مصرف باید یک سوم لیوان شلتوک و سپس داخل آن آب ریخته شود.این محلول اگر به مدت 6الی 8 ساعت خیس بخورد یک محلول سرشار از ویتامین Bاست که بهترین زمان استفاده ی آن به هنگام صبح است.ضمنا تفاله آن برای خاک گلدان ها بسیار مفید است.

1-جدید

2-سرشار از ویتامین های E و B

3- تهیه شده از پوسته بهترین برنج های ایرانی(طارم)

4-در بسته بندی های شیک 250 گرمی و 500 گرمی

چای گیاهی با خواص درمانی

http://www.crazyfortea.com/images/herb1.jpg


فروش انواع چای گیاهی با خواص درمانی  شامل:


1-چای گل گاوزبان


2-چای ترش


3-چای سبز


4-چای لیمو


5-چای دارچین


6-چای هل


7-چای رژیمی


چای و خواص در مانی آن


-چای کیسه ای گل گاوزبان

خواص درمانی گل گاوزبان

تصفیه کننده خون.آرام کننده اعصاب.ادرار آور.تقویت کننده .برطرف کننده سرما خوردگی.درمان برونشیت درمان بی اختیاری ادرار.درمان التهاب و ورم کلیه



2-چای کیسه ای لیموی

خواص درمانی چای لیمو

تقویت کننده حافظه.درخشان کننده چشمها محتوی مقادیر زیادی ویتامین ث.از بین برنده سموم بدن


3-چای کیسه ای ترش

خواص درمانی چای ترش

سبب کاهش فشار خون و باز شدن رگها می شود.از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری می کند.


4-چای کیسه ای دارچین

خواص درمانی چای دارچین

باز شدن رگها و اثر مثبت در سیستم گردش خون معده را تمیز و قوی می کند.درمان کم خونی و از دیاد نیرونی جنسی .گرم کردن کلیه و درمان دردهای عضلانی.


5-چای کیسه ای هل

خواص درمانی چای کیسه ای هل

خوشبو کننده دهان.رفع بیمارهای چشم.اشتها آور وباعث هضم غذا می شود.


6-چای کیسه ای سبز

خواص درمانی چای سبز

سبب کاهش اضافه وزن و لاغر میشود.جذب کلسترول در بدن رامهار کرده و باعث تخریب تریگیلیسیریدها در بافت چربی می شود.باعث آرامش شده وخستگی عضلانی و روانی را برطرف می نماید.چای سبز از رشد تومورها در سرطانهای مری.معده و روده جلوگیری می کند