شرکت خدمات تجاری برنج آریانا

تولید و توزیع کننده فرآورده های برنج و محصولات غذایی رژیمی و دیابتی در ایران(آریانا 09111179026)

شرکت خدمات تجاری برنج آریانا

تولید و توزیع کننده فرآورده های برنج و محصولات غذایی رژیمی و دیابتی در ایران(آریانا 09111179026)

جدیدترین و سالم ترین دمنوش گیاهی لاغری در ایران

http://s1.picofile.com/file/6272737422/Dogadan_Form_Plus_Karisik_Bitki_Cayi_Mixed_Herbal_Tea.jpg



دم نوش گیاهی مخلوط ساده و با طعم لیمو فرم

(جدیدترین و سالم ترین دم نوش گیاهی(لاغری)


ترکیبات:برگهای کاسیا/رازیانه/غان/پوست ساقه ارجنگ/برگهای تمشک/میوه نسترن/برگهای گزنه/تخم سرو کوهی بیکر/گیاه بومادران/میوه اقطی/گل همیشه بهار)

خواص :(مناسب برای لاغری)متابولیسم بدن را زیاد می کند-سموم بدن را دفع می کند-قند و چربی اضافه ای غذا را دفع می کند-ملین است(ضد یبوست)-ضد عفونی کننده عمومی -ضد انگل-ضد اسپاسم-ضد حساسیت-التیام دهنده زخم و جراحات-درمان اگزما و سایر مشکلات پوستی -نیرو بخش-تصفیه کننده خون-درمان گرفتگی عضلات-درمان ورم معده وروده-تنظیم کننده پروستات

طریقه مصرف:تعداد مصرف در هر روز :حداکثر 2-3بار

دم نوش میوه ای لیموترش و دم نوش گیاهی تناسب دهنده.هر دو از گروه دم نوش های فرم هستند که به واسطه ترکیبات کاملا طبیعی دارای خصوصیات زیر می باشند .

*تناسب دهنده اندام بدون تغیر در برنامه غذایی روزانه

*تنظیم کننده متابولیسم بدن و کاهش دهنده وزن

*تنظیم کننده سیستم گوراش و برطرف کننده جهاز هاضمه

*روان کننده گردش خون و باز کننده منافذ عروق بدن(که باعث از بین رفتن خستگی می شود)

*** دارای مجوز واردات بهداشت از سازمان غذا و دارو /ساخت کشور ترکیه/ ***





به زودی چند محصول جدید شرکت آریانا


1-دم نوش شلتوک (برای تقویت مو سر و جلوگیری از سفیدی مو)


2-گیاه کاهش دهنده قند خون (شکر شفا) (برای آنها که قند خون بالای دارند)


3-شکر قهوه ای و شکر سیاه


4-گیاه استویا


5-چای لاغری صددرصد طبیعی با چندین گیاهان کوهستانی اروپا


6- برنج رژیمی


7-سوهان و گز بدون شکر (شیرین شده با گیاه استویا و شیرینی میوه ها فاکتوز)


8-جوراب صد در صد ابریشم و الیاف نقره نانو


9-کفش shifr دیابتی طبی ساخت کشور آلمان


10-برنج سفید با نوع های مختلف


و......



منتظر محصولات جدید شرکت آریانا باشید..


برای اطلاع بیشتر با شماره 09111179026 تماس فرماید.


با تشکر

نمک میوه ای ENO

Eno Fruit Salt 100 gm


نمک میوه ENO


تسکین دهنده سریع ناراحتی های معده


برطرف کننده سوئ هاضمه و تسکین نفخ شکم


ساخت کشور اسپانیا


طریقه استفاده: یک یا دو قاشق مربا خوری در یک لیوان اب بعد از غذا میل می شود.


برای اطلاع بیشتر به این آدرس مراجعه فرماید


www.eno.blogsky.com

برنج زعفرانی آریانا

http://s1.picofile.com/aryana0111/ax/DSC01177.JPG

محصولات تولیدی شرکت آریانا


برنج زعفرانی آریانا


جدید


خوش عطر     خوش پخت




تلفن پخش:09111179026



سبوس برنج آریانا (خوراکی)

http://www.petsintouch.com/nwposter/wp-content/uploads/2010/05/rice-big.jpg


پودر سبوس برنج آریانا

http://s1.picofile.com/aryana0111/ax/DSC01166.JPG


پودر سبوس برنج آریانا

میزان سبوس در روی برنج اگر برداشته شود بسیار نرم و قابل مصرف است.این سبوس الک می شود و سپس در بسته بندی های شیک عرضه می شود.اضافه کردن کمی سبوس به سوپ در مراحل پایانی تهیه سوپ به لعاب دار شدن سوپ و مغذی تر شدن سوپ کمک می کند. البته سبوس را به ماست یا دیگر چاشنی ها نیز اضافه می کنند.

1-جدید

2-سرشار از ویتامین های E و B

3-در بسته بندی های شیک یک کیلو گرمی

4-تهیه شده با دستگاه های مدرن

5-تهیه شده از پوسته داخلی برنج


لیست فرآورده های سبوس آریانا

1-پودر سبوس برنج قهوه ای(از لایه داخلی برنج قهوه ای-خوراکی حرارات داده شده)
2-پودر سبوس برنج نرم(برای مصرف کارخانه های کیک و کلوچه سازی جدید)
3-سبوس نرم کامپیوتری( تولید شده با دستگاه های مدرن)
4-سبوس درشت کامپیوتری(تولید شده با دستگاه های  مدرن)
5-سبوس نرم نیمدانه دار(تولید شده با دستگاه های سنتی)
6-سبوس درشت سنتی(تولید شده با دستگاه های سنتی)

ارسال و پخش در سراسر کشور با کمترین هزینه حمل نقل در شرکت‌ آریانا 09111179026

آرد برنج سبوس دار آریانا

http://www.recipetips.com/images/glossary/f/brown_rice_flour.jpg


آرد برنج سبوس دار آریانا

http://s1.picofile.com/aryana0111/ax/DSC01174.JPG


نیم دانه ای که از برنج سبوس دار تهیه می شود پس از کوبیدن به آرد برنج تبدیل می شود که که به میزان کمی سبوس در آن وجود دارد. همین موضوع باعث می شود که کمی رنگ قهوه ای به خود بگیرد. موارد استفاده از این آرد مطابق با آرد برنج معمولی است ولی غذایی که با آرد برنج سبوس دار تهیه می شود بس یار مفیدتر و غنی تر است.

1-جدید

2-تهیه شده از بهترین برنج های خوش عطر و خوش پخت

3-سرشار از ویتامین های Eو گروه B وA در سبوس موجود در آن

4-در بسته بندی های شیک 1کیلوگرمی

5-خوش عطر و خوش طعم

6-تهیه از نیم دانه برنج قهوه ای (طارم)



لیست محصولات آرد برنج آریانا 

1-آرد برنج قهوه ای(ممتاز و ساده.جدید)

2-آرد برنج سبوس دار عطری درجه یک

3-آرد برنج سبوس دار معمولی

4-آرد برنج کرانول

5-آرد برنج ممتاز عطری

6-آرد برنج درجه یک

7-ارد برنج شکری ممتاز

8-آرد برنج پودری ممتاز و ساده

9-آرد برنج PKU

10-آرد برنج رژیمی

11-آرد برنج سفید با فاکتور قند پایین

12-آرد برنج درجه 2و3

13-آرد برنج نخوردچی و ....


پخش در سراسر ایران با کمترین هزینه حمل نقل (آریانا 09111179026)

روغن سبوس برنج



روغن سبوس برنج محصولی شگفت انگیز گرفته شده از پوسته خارجی و قهوه ای رنگ برنج بنام   "bran "می باشد که متفاوت از شلتوک است.

روغن سبوس برنج "کینگ" یک روغن پخت و پز جدید است که نسبت به روغنهای پخت و پز دیگر دارای یکسری فوائد و خواص موثر در سلامت می باشد و درژاپن، آمریکا و اروپا بنام روغن "سلامت" شناخته شده است.

روغن "کینگ"کاهش دهنده کلسترول خون بهتر از روغن زیتون می باشد، این روغن همچنین منبع بزرگی از آنتی اکسیدانهاست، توازن چربی های موجود در روغن سبوس برنج با مقدار توصیه شده از سوی سازمان بهداشت جهانی و انجمن قلب آمریکا در یک راستا می باشد، این روغن همچنین غنی از ویتامین E بوده، تغذیه کننده پوست  بوده و خواص ضد چروکی را برای پوست دربر دارد.

 روغن سبوس برنج "کینگ" از برنج تایلندی بدون GMO تهیه شده است و شاخصه های استاندارد غذایی مناسب قلب تایلند را که پروژه ای سازماندهی شده تحت نظارت سازمان قلب تایلند و به سرپرستی دانشکده سلامت ملی دانشگاه "Mahidal" تایلند می باشد را دارا ولوح مربوطه رادریافت نموده است.


۱-جدید

2-با خواص شگفت انگیز

3-مفید برای بیماران دیابتی

4-مخصوص سرخ کردنی و سالاد

5-کاهش دهنده کلسترول خون

6-دارای نقطه دود بالا(245-257)


تلفن پخش:09111179026

شلتوک آریانا

Pics1

شلوک و یا سبوس برنج منبع خیلی خوبی از ویتامین های گروه B مخصوصا B1 است. ویتامین های گروه B یکی از ویتامین های مهم و ضروری برای حفظ سلامت موها است.
جالب است بدانید که "ویتامین B1" یا "تیامین" برای آزاد کردن انرژی از چربی ها، پروتئین ها و کربوهیدرات ها مورد نیاز است. این ویتامین، اعمال متابولیکی مختلفی را در سیستم اعصاب، سلول های خونی و عضلات انجام می دهد. این ویتامین برای رشد بچه ها و باروری در بزرگسالان ضروری است.
نقش ویتامین B1

*برای افراد عصبی، نگران و مضطرب بسیار مفید است.
* توانایی مغز را زیاد می کند.
* به سوء هاضمه کمک می کند.
* برای عملکرد صحیح قلب بسیار مفید است.
منابع خوب ویتامین B1 عبارتند از برنج قهوه ای ، تخمه آفتاب گردان، نخود، جو، لوبیا، نان های سبوس دار، مغزها، لبنیات و گوشت قرمز.
ویتامین B1 طی فرایند پختن، دما و گرمای زیاد، اضافه کردن نگه دارنده ها و خشک کردن از بین می رود.
علائم کمبود ویتامین B1 عبارتند از احساس خستگی و کم اشتهایی، یبوست، عصبی بودن، سوء هاضمه، سردرد، گیجی، کمبود وزن ، ضربان قلب و زود رنجی.
اگر کمبود ادامه داشته باشد گرفتی ماهیچه ساق پا ، درد و سنگینی در ساق پا گرمی پا، خواب رفتن و بی حس شدن انگشتان دست و پا احساس می شود. در صورتی که در این مرحله متوجه کمبود این ویتامین نشویم، فرد دچار بیماری بری بری و همچنین سندرم ورنیک کورساکف((Wernicke-Korsakoff می شود و اگر در این مرحله فرد بیمار درمان نشود، می میرد.
علائم هشدار دهنده بری بری: کمبود اشتها، گیجی، درست راه نرفتن ، بیماری قلبی و ادم.
علائم هشدار دهنده سندرم Wernicke-Korsakoff : دوبینی، کمبود حافظه و رفتارهای غیرعادی.
شما می توانید با استفاده از "سیر" یا "پیاز"، این ویتامین را در بدن خود به مقدار زیادی ذخیره کنید، زیرا این دو ماده غذایی حاوی ماده ای به نام "آلانین" می باشند که موجب جذب این ویتامین در بدن می گردد. توصیه می کنیم از خوردن بیش از حد سوسیس و کالباس جدا خودداری کنید، زیرا آن ها دارای سولفور دی اکسید می باشند که از جذب ویتامین B1 در بدن جلوگیری می کنند.
علاوه بر این ویتامین A و E موجود در سبوس برنج برای سلامت قلب و عروق مفید است و به کاهش کلسترول کمک می کند.


شلتوک آریانا
1-جدید

2-در بسته بندی های مختلف

3-سرشار از ویتامین B.B1

4-تهیه شده از بهترین برنج های مخصوص آریانا



تلفن پخش:09111179026


فروش انواع کیسه برنج

http://www.tsplastic.com/images/rice-bag.jpg



فروش انواع کیسه های


(فوم-گونی-متقال-پارچه- نایلون)


(مشاوره-طراحی-چاپ-دوخت)


تلفن پخش:09111179026

فروش انواع چای گیاهی

http://thumbs.dreamstime.com/thumb_332/12264052988IH3pG.jpg


فروش انواع چای گیاهی با خواص درمانی  شامل:


1-چای گل گاوزبان


2-چای ترش


3-چای سبز


4-چای لیمو


5-چای دارچین


6-چای هل


7-چای رژیمی


چای و خواص در مانی آن


-چای کیسه ای گل گاوزبان

خواص درمانی گل گاوزبان

تصفیه کننده خون.آرام کننده اعصاب.ادرار آور.تقویت کننده .برطرف کننده سرما خوردگی.درمان برونشیت درمان بی اختیاری ادرار.درمان التهاب و ورم کلیه



2-چای کیسه ای لیموی

خواص درمانی چای لیمو

تقویت کننده حافظه.درخشان کننده چشمها محتوی مقادیر زیادی ویتامین ث.از بین برنده سموم بدن


3-چای کیسه ای ترش

خواص درمانی چای ترش

سبب کاهش فشار خون و باز شدن رگها می شود.از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری می کند.


4-چای کیسه ای دارچین

خواص درمانی چای دارچین

باز شدن رگها و اثر مثبت در سیستم گردش خون معده را تمیز و قوی می کند.درمان کم خونی و از دیاد نیرونی جنسی .گرم کردن کلیه و درمان دردهای عضلانی.


5-چای کیسه ای هل

خواص درمانی چای کیسه ای هل

خوشبو کننده دهان.رفع بیمارهای چشم.اشتها آور وباعث هضم غذا می شود.


6-چای کیسه ای سبز

خواص درمانی چای سبز

سبب کاهش اضافه وزن و لاغر میشود.جذب کلسترول در بدن رامهار کرده و باعث تخریب تریگیلیسیریدها در بافت چربی می شود.باعث آرامش شده وخستگی عضلانی و روانی را برطرف می نماید.چای سبز از رشد تومورها در سرطانهای مری.معده و روده جلوگیری می کند



تلفن پخش:09111179026


شربت گیاه جینسینگ با ریشه اصل کره

http://www.tradenote.net/images/users/000/076/552/products_images/319886.jpg


شربت گیاه جینسینگ با ریشه اصل کره


خواص جینسینگ عبارتند از:

* افزایش توان ذهنی

* افزایش قدرت جسمانی


* بهبود فعالیت حافظه

* افزایش شادابی و نشاط

* افزایش قدرت تحمل و پایداری

* از بین بردن استرس

* مقابله با پیری و عوارض آن

* تقویت سیستم ایمنی بدن

* تنظیم سوخت و ساز (متابولیسم) بدن

* جلوگیری از سردرد

* بهبود بی خوابی و بد خوابی

* کاهش عوارض یائسگی

* برطرف ساختن یا بهبود مشکلات جنسی

* رفع خستگی، ضعف و بی حالی

* افزایش قدرت سیستم قلبی و عروقی

* تنظیم فشار خون (کاهش دهنده فشار خون در صورت بالا بودن آن و افزایش دهنده فشار خون در صورت پایین بودن آن)

* تنظیم سطح قند خون بدن

* مقابله با افسردگی

* تقویت ‌کننده قوای عمومی بدن و به ‌ویژه تقویت ‌کننده توانایی جنسی مردان

* کاهش میزان و شدت سرماخوردگی در فصل زمستان



توزیع در سراسر کشور ( آریانا پخش ۰۹۱۱۱۱۷۹۰۲۶)

محصولات غذایی رژیمی و دیابتی و بیماران متابولیک P K U

دفتر خدمات تجاری اریانا اولین و کامل ترین مرکز تهیه و توزیع محصولات غذایی


رژیمی


               دیابتی


                             متابولیک


                                                    P K U



لیست محصولات غذایی رژیمی و دیابتی آریانا


1-گز و سوهان (بدون شکر. شیرین شده با استویا و انگبین)

2-پولکی و ابنبات و شکلات ( فاقد شکر و شیرین شده با استویا)

3-انوع نمک فشار خون و دیابتی کم سدیم

4-انواع شکر-ساشه-قرص قند جایگزین قند و...

5-انواع جواب نانو دیابتی و کفش های دیابتی و ...

6-انواع داروهای گیاهی لاغری و کاهش قند

7-کره بادام زمینی بدون شکر و نمک ایرانی و خارجی

8-انواع آدامس و خوش بو کننده دهان فاقد شکر

9-انواع حلوا ارده بدون شکر ایرانی و خارجی

10-انواع قهوه و کافی میکس بدون شکر ایرانی و خارجی

11-انواع مربا فاقد شکر ایرانی و خارجی (شیرین شده با استویا)

12-انواع بیسکوئیت و شیرینی های فاقد شکر .(شیرین شده با شهد توت و خرما و استویا)

13-انواع چای گیاهی و دم نوش های میوه ای

14-انواع روغن های خوراکی(روغن سبوس برنج-هسته انگور-زیتون و....9

15-انوع نوشیدنی های فاقد شکر ایرانی و خارجی

16-انواع کنسرو ماهی فاقد نمک و خاوریار و....

17-انواع دستگاه های تست قند خون و فشار سنج و...

18-انواع محصولات طبی و بهداشتی

19-انواع ماساژور و ترازو های خانگی دیجیتال و ساده

20-انواع کتاب در زمینه تغذیه و دیابت

21-انواع برنج رژیمی برنج قهوه ای سبوس برنج آرد برنج سبوس دار و...

22- و صد ها محصول دیگر



دفتر خدمات تجاری اریانا از سراسر کشور نماینده فعال می پذیرد.


تلفن دفتر مرکزی:01113543161


فکس:01113543161


موبایل:09111179026


E-mail:rice_aryana@yahoo.com

فروش محصولات غذایی رژیمی و دیابتی ایرانی و خارجی

شرکت خدمات تجاری آریانا توزیع کننده محصولات غذایی رژیمی و دیابتی در ایران


توزیع کننده بیش از 400نوع محصولات غذایی رژیمی و دیابتی ایرانی و خارجی


مربای آناناس بدون شکر

مربای بالنگ  بدون شکر

مربای هویج بدون شکر

مربای بهار نارنج بدون شکر

انواع مرباجات بدون شکر

شکر میوه

قند حبه ای لایت مزه دار

مربای آلو پرتقال گیلاس بدون شکر

انواع پودر ژله بدون شکر

انواع آب نبات بدون قند

انواع آدامس بدون شکر

انواع بیسکویت بدون شکر

انواع شیرینیجات بدون شکر

انواع شیرینیجات بدون شکر

بیسکویتهای کورنی بدون شکر

                   کورن فلکس های رژیمی

انواع روغنهای زیتون ایرانی و خارجی

روغن سبوس برنج

روغن هسته انگور

روغن سبوس برنج کینگ

انواع روعن کانولا

موسلی میوه جات بدون شکر

غلات صبحانه رژیمی

غلات همراه با میوه های خشک ریمی

موسلی غلات و میوه جات

 انواع غلات صبحانه رژیمی

                    شکر دیابتی 

پودر شکر دیابتی

شکلات کاکائویی بدون شکر

انواع شکلاتهای بدون شکر

شیر سویا در طعمهای مختلف

آبمیوه های بدون شکر

انواع نوشیدنی چای سبز

نوشابه های بدون شکر

انواع عرقیات کاهنده قند خون

سرکه های بالزامیک

انواع روغنهای مفید خوراکی

شکلات مایع بدون شکر

سبوس گندم

آرد جو دوسر

شکلات کاکائوئی بدون شکر

انواع دانه های مفید خوراکی

برنج قهوه ای

انواع آبنباتهای بدون قند

بیسکویت بدون شکر

بیسکویت جو دو سر با شهد توت و کنجد و شوید

دیجستیو جو دو سر با شهد توت

بیسکویت جو دو سر با شهد توت و خرما و جوانه گندم

بیسکویت جو دوسر با شهد توت

انواع چای سبزبا طعمهای دارچین ،لیمو،نعناع و....

برنج سبوسدار ایرانی فریدونکنار

نوشابه های بدون شکر

انواع کتب علمی -آموزشی

گز بدون شکر

حلوا ارده بدون شکر

انواع

کنسروجات رژیمی 

 

 

 

انواع پودر شربت

بدون شکر 

 

 

 

پودر جوانه گندم و جو، آرد سویا و سایر فیبرهای خوراکی

 

 

 

عسل خالص

 طبی - درمانی 

 

 

 

دستگاههای سنجش فشارخون

سرنگ انسولینی

لانست

قدم شمار دیجیتالی

و..............




تلفن پخش:۰۹۱۱۱۱۷۹۰۲۶

فروش محصولات رژیمی خارجی Diet


بیسکوئیت رژیمی کورنی





انواع دم نوش گیاهی مخلوط و چای میوه ای و انواع چای سبز دوغادان





مربا رژیمی استیوت



نمک رژیمی لو سالت



کافی میت (پودر خامه ) کریمر



قهوه رژیمی نستله


بیسکوئیت کرم دار رژیمی تیفانی


حلوا ارده رژیمی کاسکا




قهوه علی با عصاره جینسینگ



شکلات تلخ رژیمی بدون شکر فرانکانیا


شکلات رژیمی بدون شکر فرانکانیا



شکر رژیمی هولکس


کاپوچینو به همراه کلاژن


آب نبات رژیمی دبرون
تلفن پخش:۰۹۱۱۱۱۷۹۰۲۶

چای سبز اصل




چای سبز و خواص آن

http://blog.itechtalk.com/wp-content/2009/03/green-tea-leaves.jpg
خواص اعجاب آور چای سبز

مصرف چای سبز در تعداد انگشت شماری از خانواده ها رایج است اما این اطمینان وجود دارد که افراد با آگاهی از فواید این چای بیشتر به سمت مصرف این نوشیدنی باارزش جذب می شوند. اخیرا از فواید بسیار چای سبز صحبتهای زیادی می شود و حتی چای را بهترین نوشیدنی پس از آب می دانند. هم چای سیاه و هم چای سبز دارای رنگدانه هایی هستند که اثر کاهش ابتلا به سرطانهای مختلف در آنها دیده شده است. زمانی که چای با غلظتی مناسب دم بکشد، تنها محتوی نیمی از کافئین یک فنجان قهوه است. با این حال چای بدون کافئین هم وجود دارد.

مردم چین از دیرباز چای سبز را به عنوان یک نوشیدنی دارویی مصرف کرده و می کنند و به دلیل اهمیت ویژه این گیاه، اصول خاصی نیز برای تهیه آن دارند. به تازگی علاوه بر مردم چین، چای سبز در بسیاری از کشورهای جهان طرفداران فراوانی یافته است. دلیل اصلی این استقبال، آشنایی مردم دیگر کشورها با خواص درمانی این نوع نوشیدنی است. هرچند در مواردی توصیه و پیشنهاد مردم به یکدیگر عامل اصلی مصرف برخی مواد غذایی یا نوشیدنیها است اما در مورد چای سبز علاوه بر توصیه دهان به دهان، پژوهشگران نیز خواص دارویی آن را تایید کرده اند. نوشیدن روزانه سه تا چهار فنجان چای سبز مانع از ابتلا به بسیاری از بیماریها می شود. پژوهشگران ۲۵ مورد را به عنوان دلایل اصلی مصرف چای سبز می دانند.

گیاه چای در آب و هوای گرم رشد می کند. برای تولید چای معمولا برگهای کوچکتر و جوانتر انتخاب می شوند. در مجموع سه نوع چای وجود دارد: چای سیاه، چای سبز و چای اولانگ (نوعی چای چینی). مزیت چای سبز بر چایهای دیگر این است که کمتر تحت تاثیر فرآیند قرار گرفته و ترکیبات موجود در آن پایدار باقی مانده است. چای سبز به عنوان یک ترکیب ضدسرطان و آنتی اکسیدان شناخته شده است. تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن مرتب چای سبز می تواند در پیشگیری و درمان بیماریهای لاعلاجی مثل سرطان بسیار موثر باشد.

بسیاری از خواص چای سبز مربوط به ماده ای به نام کاتچین است که فعالیت آنتی اکسیدانی آن بسیار بالا بوده و نسبت به آنتی اکسیدانهای معروفی چون ویتامینهای C و E بسیار قویتر عمل می کند. نوشیدن چای سبز می تواند احتمال ابتلا به بیماریهای مختلف را کاهش دهد؛ از بیماریهای ساده باکتریایی گرفته تا بیماریهای مزمنی چون بیماریهای قلبی، سکته، سرطان، مشکلات دهانی دندانی، و استئوپرز. گیاه چای گل بزرگی است که دارای برگهای همیشه سبز است و همانطور که اشاره شد، چای سبز بومی کشور چین است و در آن کشور بیش از پنج هزار سال مورد مصرف بوده است. امروزه چای در تمامی نقاط آسیا و بخشهایی از خاورمیانه و آفریقا نیز کشت می شود. چای سیاه تخمیر داده می شود و به اندازه چای سبز سالم نیست. چای سبز تخمیر داده نمی شود و چای اولانگ نیمه تخمیر شده است.

مروری بر خواص چای سبز:

پیشگیری و درمان سرطان:

چای سبز حاوی ترکیباتی بنام کاتچین، فیتوکمیکال و پولیفنول است که این ترکیبها نوعی آنتی اکسیدان (Antioxidant) محسوب می شوند. آنتی اکسیدان قابلیت مبارزه با سلولهای سرطانی را داراست. این ترکیب می تواند از رشد سلولها و تومورهای سرطانی جلوگیری کند. میزان شیوع سرطانهایی چون پستان،‌ کولون، ‌پوست، پانکراس و معده در بین افرادی که چای سبز می نوشند بسیار کمتر است. تحقیقات به عمل آمده نشان می دهد که افرادی که روزانه چای سبز می نوشند خطر ابتلا به سرطان خود را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهند.

همچنین اشخاص مبتلا به سرطانهایی نظیر سرطان خون، ریه، معده، سینه و روده که چای سبز می نوشند در درمان بیماری خود کمک عمده ای می کنند. محققیق نوشیدن چای سبز را عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان می دانند چراکه میزان آنتی اکسیدانهای موجود در آن ۱۰۰ برابر تاثیرگذارتر از ویتامین C و ۲۵ برابر تاثیرگذارتر از ویتامین E است. توجه کنیم که ویتامین C و E به عنوان دو آنتی اکسیدان مهم مطرح هستند. به این ترتیب با نوشیدن چای سبز و دریافت آنتی اکسیدان، بدن در مقابل ابتلا به سرطان مصون می شود. تحقیقات نشان می دهد که در کشورهایی که مردم هر روز چای سبز مصرف می کنند موارد سرطان کمتر بوده است، هرچند بین این دو هیچ رابطه علت و معلولی تایید نشده است. اما چای سیاه فاقد چنین خاصیتی است. حتی اگر به مقدار زیاد چای سیاه مصرف کنید، احتمال ابتلا به سرطان روده، کیسه صفرا و مخاط رحم را افزایش می دهید. به افراد سرطانی نوشیدن دو یا سه فنجان چای سبز در روز پشنهاد می شود. در ژاپن با وجود بالاترین آمار در استعمال سیگار، کمترین مقدار سرطان ریه در آنها مشاهده شده است. مطالعات حاکی از آن است که مصرف بیشتر چای سبز با کاهش بروز سرطان سینه ارتباط دارد.

جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی:

یکی از عوامل اصلی امراض و حمله های قلبی، وجود کلسترول بالا در خون انسان است. چای سبز علاوه بر ویتامینهای A و C خود، باعث کاهش کلسترول در خون نیز می شود که این موضوع خطر حمله قلبی و امراضی از این دست را پایین می آورد. همچنین مصرف چای سبز می تواند از بروز بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف روزانه پنج فنجان چای سبز یا بیشتر می تواند تا 61 درصد از بروز بیماریهای قلبی بکاهد. وجود رادیکالهای آزاد در سرخرگ می تواند منجر به بروز بیماریهای قلبی عروقی شود. در حالی‌که کاتچین موجود در چای سبز قادر است از پوشش درونی سرخرگ در برابر رادیکالهای آزاد محافظت کرده و به این وسیله از بروز بیماریهای قلبی جلوگیری کند. در ژاپن با وجود اینکه استعمال سیگار بسیار رایج و معمول است اما کمترین آمار بیماریهای قلبی در آنها گزارش شده است. عده ای دلیل این کاهش را مصرف زیاد چای سبز می دانند. همچنین از آنجاییکه چای سبز موجب کاهش کلسترول بد خون (LDL)، تری‌گلیسیرید و فیبرینوژن (پروتیینی در خون که در شکلگیری لخته خون نقش دارد) می شود، به این وسیله قادر است از بروز آرترواسکلروز (سخت شدن سرخرگها) پیشگیری کند. با مصرف چای سبز کلسترول خون به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. به این ترتیب می توان با نوشیدن چای سبز میزان کلسترول خون که یکی از شاخصهای مهم ابتلا به بیماریهای قلبی است را کاهش داد. پژوهشگران معتقدند حتی پس از سکته قلبی نیز نوشیدن چای سبز باعث ترمیم سلولهای آسیب دیده رگها و قلب می شود و روند ترمیم سلولها را تسریع می کند. نوشیدن روزانه حداقل سه فنجان چای سبز به بیماران قلبی توصیه می شود.

نکته دیگر این است که معمولا بعد از حمله قلبی پروتیینهایی در بدن تولید می شود که مرگ سلولی را به همراه دارد، درحالی که کاتچین موجود در چای سبز فعالیت این پروتیین را متوقف کرده و به این وسیله سکته های مغزی و قلبی را به حداقل رسانده و سرعت بهبود را افزایش می دهد. یکی از عناصر فعال در چای سبز به اندازه آسپرین از تجمع پلاکتهای خونی جلوگیری می کند که این امر گردش خون را بهبود می بخشد.

کاهش تری گلیسیرید:

کاتچین موجود در چای سبز ‌فعالیت آنزیم لیپاز (آنزیم مسوول هضم چربیها) پانکراس (لوزالمعده) را مهار می کند. در نتیجه، شکسته شدن چربی و تبدیل آن به اجزای قابل جذب با سرعت بسیار کمی صورت می گیرد. با توجه به اینکه افزایش تری‌گلیسیرید خون بعد از مصرف هر وعده غذایی یک ریسک فاکتور در بروز بیماریهای قلبی است، مصرف یک فنجان چای سبز در بین وعده های غذایی روشی مناسب در کاهش تری گلیسیرید خون است.

کاهنده فشارخون:

مصرف نیم تا 5/2 فنجان چای سبز در روز احتمال بروز پرفشاری خون را تا 64 درصد کاهش می دهد. در حالیکه مصرف بیش از 5/2 فنجان در روز از بروز این بیماری تا 56 درصد می کاهد. بنابراین روزانه مصرف سه الی چهار فنجان چای سبز توصیه می شود.

جلوگیری از دیابت:

معمولا با افزایش سن، قندخون هم کم کم بالا می رود، خصوصا اگر به رژیم غذایی خود توجه کافی نداشته باشیم. وزن به مرور زمان بالا رفته و به دنبال آن احتمال بروز دیابت نوع دو هم افزایش می یابد. مصرف روزانه پنج فنجان چای سبز می تواند از بروز دیابت جلوگیری کند. چای سبز قادر است از عوارض ناشی از دیابت همچون آب مروارید و بیماریهای کلیوی به طرز معجزه آسایی جلوگیری کند. اما چای سبز چطور قادر به کاهش قندخون است؟ به نظر می رسد ‌اصلی ترین مکانیسم، ‌مهار کردن فعالیت آنزیم آمیلاز بزاق و روده (آنزیم مسوول هضم نشاسته) است. با مهار شدن فعالیت این آنزیم، نشاسته با سرعت بسیار آهسته ای می شکند و در نتیجه قندخون با سرعت کمی بالا می رود. مصرف چای به همراه یک وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات منجر به کاهش سرعت رها شدن گلوکز و کاهش جذب آن می شود و به این وسیله از ترشح انسولین جلوگیری می کند.

ضد انعقاد:

چای سبز خون را رقیق و از لخته شدن خون جلوگیری می کند. با مصرف گوشت و روغنهای غیراشباع گیاهی مثل روغن ذرت و سویا ترکیباتی در بدن ایجاد می شود که منجر به ایجاد پلاکهای خونی می شود، در حالی که با مصرف چای سبز می توان از ایجاد لخته های خونی جلوگیری کرد.

چای سبز و جوانی:

چای سبز را به عنوان داروی ضدپیری (Anti - Aging) می شناسند. دلیل اصلی آن وجود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان در چای سبز به ویژه آنتی اکسیدانهای موثر در حفظ شادابی و جوانی است. آنتی اکسیدانها یکی از شاخصترین عوامل برای حفظ سلامتی و شادابی سلولهای بدن اند که باعث به تعویق انداختن شروع روند پیری سلولها هستند.

کاهش وزن و چای سبز:

با نوشیدن چای سبز متابولیسم (سوخت و ساز) چربیهای بدن تسریع می شود و به این ترتیب چربی اضافی در بدن ذخیره نمی شود. پژوهشها نشان می دهد نوشیدن روزانه سه فنجان چای سبز می تواند تا ۷۰ کالری انرژی ناشی از سوخت چربیها ایجاد کند. همچنین چای سبز قادر است جذب روده ای گلوکز و چربی را کاهش دهد و به این وسیله منجر به کاهش وزن در فرد می شود. ثابت شده که افرادی که چای سبز مصرف می کنند دارای وزن پایین تری نسبت به افرادی هستند که چای سبز مصرف نمی کنند. چای سبز مانع از ذخیره گلوکز در سلولهای چربی می شود. به این ترتیب می توان از نوشیدن چای سبز، کنترل میزان مصرف کربوهیدراتها (قندها) و ورزش مداوم به عنوان مثلثی برای حفظ سلامتی و تناسب اندامها نام برد. چاى سبز و عصاره آن باعث افزایش سوخت کالرى و چربیهاى ذخیره شده بدن و در نتیجه باعث کاهش وزن مى شود. تحقیقات پیشین بر روى حیوانات نشان داده که عصاره چاى سبز باعث افزایش فرآیند «ترموجنسیز» مى شود.

این فرآیند مربوط به تولید گرماى بدن است که در اثر هضم، جذب و متابولیسم غذاها در بدن ایجاد مى شود. این تحقیقات مشابه این فرآیند را بر روى انسان نیز اثبات کرده است. کافئین چاى سبز همچنین باعث افزایش ۲۸ تا ۷۰ درصدى ترموجنسیز در بدن مى شود. وقتى که «افیدرین» برگ به چاى سبز همراه با کافئین افزوده مى شود، این خاصیت دو برابر مى شود. در چاى سبز ماده اى به نام EGCG نیز وجود دارد که ترکیب این ماده و کافئین و افیدرین اثر بیشترى بر روى این فرآیند دارد. اما نکته اى که وجود دارد این است که مصرف چاى سبز و استفاده از کپسولهاى آن به تنهایی و به سرعت باعث کاهش وزن نمى شود و باید علاوه بر مصرف آن، از رژیم غذایى مناسب و ورزش متناوب و مداوم نیز استفاده کرد تا به نتیجه مطلوب رسید. چای سبز به عنوان فاکتوری که واقعا باعث افزایش سرعت متابولیسم می شود به اثبات رسیده و شما می توانید ۷۰ الی ۸۰ کالری اضافی دریافتی خود را نیز با نوشیدن فقط پنج فنجان چای سبز در روز بسوزانید. پس از یک سال شما قادر خواهید بود که چهار کیلوگرم از وزن خود را فقط با نوشیدن چای سبز از دست بدهید، یعنی اثری مشابه با حدود ۱۵ دقیقه پیاده روی روزانه.

پوست و چای سبز:

آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز سلولهای پوست را در مقابل آسیبها به ویژه رادیکالهای آزاد که یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست اند، محافظت می کند. به این ترتیب چای سبز مانع از بروز سرطان، افتادگی و چروک خوردن پوست به ویژه پوست صورت می شود.

چای سبز و ورم مفاصل:

پژوهشگران چای سبز را به عنوان دارویی برای کاهش خطر ابتلا به ورم مفاصل ناشی از روماتیسم معرفی می کنند. این تاثیر با توقف فعالیت آنزیمهای تخریب کننده و تحلیل برنده غضروف مفاصل ایجاد می شود.

چای سبز و استحکام دندانها و استخوانها:

این نوع چای حاوی ماده ای بنام فلورین (flourine) نیز هست. فلورین سبب می شود تا ساختار داخلی دندانها محکم شود و از تضعیف مینا و پوسیدگی دندان جلوگیری بعمل آید. درصد بالای فلوراید چای سبز عمده ترین دلیل تاثیر مثبت آن بر دندان و استخوانها است. به این ترتیب، درصد بالای فلوراید در چای سبز می تواند استخوانها و دندانها را در مقابل آسیب، به ویژه پوسیدگی و پوکی محافظت کند.

آرامبخش و ضد استرس:

این نوشیدنی گیاهی نوعی آرام بخش نیز محسوب می آید. با نوشیدن این چای سیستم عصبی بدن شما مقاومتر شده، آرامش اعصاب و دوری از فشارهای عصبی را برای شما به ارمغان می آورد. از آنجایی که بسیاری از بیماریها ارتباط مستقیم با استرس و سیستم عصبی دارند، نوشیدن این چای را می توان به نوعی داروی تمام عیار بیماریها نام برد.

عملکرد مغز و چای سبز:

چای سبز فعالیت سلولهای مغز به ویژه بخشهای مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند. از طرفی چای سبز باعث کاهش میزان استیل کولین در سلولهای مغز شده و با این عمل مانع از تخریب سلولهای مغز و بروز بیماری آلزایمر می شود. از طرفی آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز مانع از تخریب سلولهای مغز که عامل اصلی بروز بیماری پارکینسون است، می شود. به عبارتی، آنتی اکسیدانهای چای سبز با به تعویق انداختن قرار گیری سلولهای مغز در فاز پیری و فرسودگی، مانع از ابتلا به پارکینسون می شوند.

آسم و چای سبز:

تئوفیلین موجود در چای سبز در حکم داروی گشادکننده برونش (برونکودیلاتور) است که باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفس (بافتهای آسیب دیده) می شود. از این رو نوشیدن چای سبز برای افراد مبتلا به آسم یا افرادی که به دلیل مشاغل ویژه ای که دارند (مثل کارگران کارخانه های سیمان) یا در مناطق خاصی زندگی می کنند (ساکنان مناطق سردسیر)، توصیه می شود.

دیگر فواید:

- چای سبز همچنین قادر است کبد را سمزدایی کرده و از تجمع چربی در کبد جلوگیری کند. چای سبز نقص و کمبود استروژن را در دوران یائسگی جبران کرده و از پوکی استخوان جلوگیری می کند. در نهایت اینکه چای سبز منجر به ایجاد آرامش روح و روان شما می شود و در نتیجه، مصرف عصرانه آن برای رفع خستگی توصیه می شود.

- از فواید دیگر چای سبز می توان به این موارد اشاره کرد: بالا بردن قدرت فکری و تمرکز، پیشگیری از امراضی مثل آلزایمر، درمان التهاب و آماس مفاصل، درمان و پیشگیری از بیماری MS (multiple sclerosis) . جالب است بدانید کاتچین موجود در چای سبز باعث از بین بردن باکتریهای مولد مسمومیت غذایی یا سم تولیدشده توسط این باکتریها شده و بدین ترتیب در مسمومیتهای غذایی هم به عنوان دارویی مفید استفاده می شود.

- ویتامین C موجود در چای سبز با تقویت سیستم ایمنی بدن، بدن را در مقابل بیماریهای مختلف به ویژه بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا در زمستان، اسهال و استفراغ در تابستان و حساسیتهای فصل پاییز مقاوم می کند. در چین باستان برای افرادی که دائما بیمار بودند چای سبز تجویز می کردند.

- نوشیدن چای سبز نه تنها گوش را در برابر عفونت و تورم محافظت می کند بلکه در صورت بروز این مشکل، نمدار کردن پارچه تمیزی با چای سبز و سپس تمیز کردن گوش با آن می تواند تا حدی از تورم و عفونت بکاهد.

- تبخال مشکلی است که عامل ویروسی دارد اما با چای سبز می توان بهبود آن را تسریع کرد؛ به این ترتیب که اگر محل مورد نظر را با چای سبز مرطوب کرده و صبر کنیم تا خشک شود و این عمل را سه بار در روز تکرار کنیم، روند بهبودی و رفع محل زخم تسریع می شود.

- چای سبز بسیاری از عوامل بیماری زا را که بر سلامت دهان و دندان تاثیر منفی دارد از بین می برد. به این ترتیب می توان نوشیدن چای سبز را مکملی برای سلامت دهان و دندان دانست. علاوه بر این، چای سبز با از بین بردن باکتریهای نامناسب محوطه دهان، بوی بد دهان و تنفس بد بو را نیز مرتفع می کند. در چین باستان از چای سبز به عنوان داروی خوشبوکننده دهان پیش از حضور در مراسم رسمی و میهمانیها استفاده می کردند.

- ترکیبی موسوم به "ال تیانین" موجود در چای سبز که نوعی اسید آمینه است خاصیت آرام بخشی داشته و می تواند حالت تنش، افسردگی و استرس و هیجان را از بین ببرد.

- پژوهشگران ژاپنی با بررسی ترکیبات موجود در چای سبز دریافتند ترکیب اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) با عملکردی عایق مانند مانع از اتصال ویروس HIV روی سلولهای سیستم ایمنی بدن و ایجاد ضعف در سیستم ایمنی بدن می شوند. به عبارت دیگر نوشیدن چای سبز را می توان به عنوان عامل مکملی برای جلوگیری از ابتلا به ایدز (AIDS) با عایق کردن سلولهای سیستم ایمنی بدن دانست.

- چای سبز از تاثیرات مخرب اشعه ماورا بنفش روی DNA جلوگیری می کند.

نحوه استفاده:

برای هر نفر یک قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، یک لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت هفت تا هشت دقیقه بگذارید سپس آن را بنوشید. یادآوری این نکته ضروری است که چای سبز مانند چای سیاه لزومی به دم کردن ندارد. چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست می آیند. تفاوت در این است که برای تهیه چای سبز برگها را بخار داده، گرد (پودر) می کنند و سپس آنرا خشک می کنند ولی برای تهیه چای سیاه ابتدا برگها خشک و سپس تخمیر می شوند و در برخی اوقات مواد و رنگهای شیمیایی به آن اضافه شده و در انتها برشته می شود، یعنی فرآیند بیشتری روی چای صورت می گیرد.

میزان مصرف روزانه:

چای سبز به عنوان جایگزینی مناسب برای چای سیاه و قهوه توصیه می شود. نوشیدن روزانه سه لیوان چای سبز (حاوی سه گرم مواد حل شدنی) یا روزانه 300 تا 400 میلی گرم عصاره استاندارد چای سبز (عصاره ها باید حاوی 80 درصد پلی فنلها و 55 درصد اپی گالوکزچین) مفید است. انواع فرآورده های کپسولی و مایع چای سبز نیز قابل دسترسی اند.

روش نگهداری:

برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.

ترکیب شیمیایی برگ چای:

مواد متشکله برگ چای عبارتند از مواد سلولزی، مواد صمغی، دکسترین، پکتین، مواد چربی، مواد مومی، نشاسته، قند، اسید گالیک، اسید اگزالیک، کورستین، مواد پروتیینی، الیاف (فیبر)، مواد معدنی، تانن، کافئین یا تئین، ترکیبات معطر و دیاستاز. بررسیهای آماری نشان می دهد در حدود 80 درصد مردم ژاپن چای سبز می نوشند به طوری که بیش از نیمی از آنها روزانه سه فنجان یا بیشتر از آن مصرف می کنند. نتایج یک بررسی جدید در ژاپن نشان می دهد که اگر به طور مرتب چای سبز بنوشید، احتمال مرگ ناشی از بیماریهای قلبی- عروقی 25 درصد کاهش‌ پیدا می کند. پژوهشگران همچنین از این مطالعات دریافتند فواید چای سبز ظاهرا برای زنان بیشتر است. زنانی که روزانه پنج فنجان یا بیشتر چای سبز می نوشیدند در مقایسه با کسانی که یک فنجان یا کمتر مصرف می کردند 31 درصد کمتر با خطر مرگ در اثر بیماری قلبی روبرو بودند. در نهایت اینکه به دلیل خواص فراوان چای سبز اکنون آن را در بسیاری از کشورهای جهان نه به عنوان یک نوشیدنی که به عنوان یک داروی گیاهی می شناسند و نوشیدن روزانه آن را توصیه می کنند./



تلفن پخش:09111179026