شرکت خدمات تجاری برنج آریانا

تولید و توزیع کننده فرآورده های برنج و محصولات غذایی رژیمی و دیابتی در ایران(آریانا 09111179026)

شرکت خدمات تجاری برنج آریانا

تولید و توزیع کننده فرآورده های برنج و محصولات غذایی رژیمی و دیابتی در ایران(آریانا 09111179026)

خرما و فرآورده های خرما IPM

http://shieldsdategarden.com/images/55a.jpg
خرما و فرآورده های خرما IPM

این محصول از بهترین باغ های خرما بم و به صورت IPMبدون استفاده از سموم آفت کش در زمان تولید محصول تهیه شده است.

فرآورده های خرما شامل:

1-کلمپه خرما :

مواد اولیه:آرد سفید – شیر – تخم مرغ – زعفران- خرما- قرنفل-

جوزهندی-دارچین – روغن

2-
حلوای خرما:

مواد اولیه:آرد گندم – روغن – شیره خرما – هل و گلاب

3-
خرما بریز یا رنگینک:

مواد اولیه: آرد گندم – روغن – خرما – مغز گردو

4-
خرما چنگمال:

مواد اولیه: خرما- نان – روغن – دارچین

5-
شکلات جامد خرما:

مواد اولیه :خرما- مغز گردو – شکلات تخته ای

6-
شیره خرما:

مواد اولیه: خرما

7-
شکلات صبحانه خرما :

مواد اولیه:شیره خرما-نشاسته-کره- پودر کاکائو- وانیل- بکینگ پودر-مغز فندق – بادام – گردو

8-
چیپس ساده خرما:

مواد اولیه:خرما

9-
چیپس طعم دار خرما:

مواد اولیه:خرما – آرد برنج – دارچین- هل

10-
لواشک خرما :

مواد اولیه : سیب درختی- شیره خرما- رب انار یا جوهر لیمو

11-
کماچ سهن خرما:

مواد اولیه :آرد گندم – آرد سفید- آرد سهن – گلرنگ- خرما – سیاهدانه – زیره – بادیان – ادویه سهن – مغز گردو- دارچین – روغن

عسل طبی و درمانی آریانا

http://www.jerusalembaskets.com/images/large/honey_james_theme.jpg


فروش انواع عسل طبی و درمانی


این عسل ازکوهستان های شمال ایران به روش ارگانیک تهیه شده است.

فروش انواع سبوس برنج آریانا

http://rice-bran.com/images/ricebran.jpg



فروش انواع سبوس برنج


1-سبوس برنج نرم کامپیوتری


2-سبوس برنج درشت کامپیوتری


3-سبوس برنج نرم سنتی


4-سبوس برنج درشت سنتی


5-سبوس برنج مخوط نرم و درشت کامپیوتری


6-سبوس برنج مخوط نرم و درشت سنتی


7-سبوس برنج نرم و درشت نیم دانه دار


8-پودر سبوس برنج(برای مصارف کارخانه های کیک و کلوچه سازی)


9-پودر سبوس برنج خوراکی(تهیه شده از لایه برنج قهوه ای)


10-شلتوک(برای مصارف تجاری و صنعتی


11-خاکستر پوسته برنج (برای مصارف تجاری بتن سازی و چسب بتن سازی)

فروش انواع کیسه مختلف برنج

http://static.mybanktracker.com/bank-news/wp-content/uploads/2009/05/bag_rice.jpg


کیسه


فروش انواع کیسه برای مصارف تجاری و صنعتی


فروش انواع کیسه های برنج


چاپ بر روی انواع کیسه


دوخت انواع کیسه برنج


***(((طرح-دوخت-چاپ-بسته بندی)))***

تفاوت برنج سفید با برنج قهوه ای(تلفن دفتر مرکزی 01113276638)

برنج

تفاوت بین برنج قهوه ای و سفید تنها در رنگ آنها نیست. دانه کامل برنج دارای چندین لایه می باشد. اگر فقط یک لایه خارجی آن را برداریم، آنچه نامیده می شود، برنج قهوه ای است. در اثر این فرایند، مواد مغذی موجود در برنج، به مقدار خیلی کم از بین می روند.

حال اگر برنج قهوه ای آسیاب شود، مقدار زیادی از لایه های دانه برنج به همراه سبوس و مواد مغذی آن از بین می روند و آن چه باقی می ماند، همان برنج سفید است.

در طی آسیاب کردن برنج قهوه ای و تبدیل آن به برنج سفید،67 درصد ویتامین ب3، 80 درصد ویتامین ب1 ، 90 درصد ویتامین B6 ، نصف منگنز، نصف فسفر، 60 درصد آهن و تمامی فیبرهای محلول و اسیدهای چرب ضروری موجود در آن از بین می روند.

مواد مغذی موجود در یک لیوان برنج پخته شده ی سفید و قهوه ای:

 


برنج سفید

برنج قهوه ای

کالری

266

218

پروتئین (گرم)  

5

4/5

کربوهیدرات (گرم)

58/6

45/8

فیبر (گرم)

0/5

3/5

چربی (گرم)

0/4

1/6

اسیدهای چرب غیراشباع (گرم)

0/1

0/6

کلسترول (میلی گرم)

0

0

خواص برنج قهوه ای

برنج قهوه ای منبع خوبی از منگنز، سلنیوم و منیزیم می باشد.

یک فنجان برنج قهوه ای، 80 درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز را تامین می کند. منگنز به تولید انرژی از پروتئین و کربوهیدرات کمک می کند و همچنین در ساخت اسیدهای چرب نیز وارد عمل می شود. منگنز برای سلامت سیستم اعصاب و برای تولید هورمون های جنسی بسیار مهم است. منگنز جزء مهم آنتی اکسیدان می باشد که جلوی تخریب سلول را می گیرد. منگنز جلوی رعشه، ضعف روحی، جوش های پوستی و آسیب های لوزالمعده را می گیرد.

یک فنجان برنج قهوه ای پخته شده در حدود 3/27 درصد از نیاز روزانه بدن به سلنیوم را تامین می کند. سلنیوم یکی از اجزای اساسی سوخت و ساز بدن می باشد، برای مثال در سوخت و ساز هورمون های تیروئیدی شرکت می کند، نوعی آنتی اکسیدان می باشد و وظیفه ایمن سازی بدن را بر عهده دارد. سلنیوم با کمک ویتامین E نقش آنتی اکسیدانی خود را کامل می کند. سلنیوم نه تنها برای مقابله با سرطان مهم است، بلکه برای بیماری های قلبی، کاهش علامت های تنگی نفس و درد و همچنین تسکین ورم و التهاب مفاصل بسیار مفید می باشد.

برنج قهوه ای از آنجا که دارای مقدار زیادی فیبر و سلنیوم می باشد، برای بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ بسیار مفید می باشد.

برنج قهوه ای

برنج قهوه ای و تمامی غلات و دانه های سبوس دار، منبع بسیار خوبی از منیزیم می باشند. منیزیم فعال کننده بیش از 300 نوع آنزیم می باشد. این آنزیم ها در استفاده بدن از گلوکز و انسولین شرکت می کنند. بر اساس مطالعات به دست آمده برنج قهوه ای، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کم می کند.

منیزیم، فشار خون را کم می کند، سردردهای میگرنی را از بین می برد، کاهش دهنده تنگی نفس می باشد، از گرفتگی عضلانی جلوگیری می کند، جلوی خستگی را می گیرد و ابتلا به سکته قلبی و بیماری های قلبی را کم می کند. همچنین منیزیم توسط کلسیم، حرکات اعصاب و عضلات را کنترل می کند.

منیزیم هم مانند کلسیم برای سلامت استخوان مفید است. دو سوم منیزیم بدن، در استخوان ها جای دارد.

برنج قهوه ای، 3 برابر برنج سفید دارای فیبر می باشد. فیبر باعث پایین آمدن کلسترول، کنترل قند خون و دیابت، از بین برنده سرطان روده بزرگ و یبوست می باشد.

مقدار فیبر موجود در تعدادی از میوه ها و غلات در جدول زیر آمده است:

غذا

مقدار

فیبر برحسب گرم

جو

یک لیوان 

13/6

چاودار(گندم سیاه)

یک سوم لیوان 

8/22

گلابی

1 عدد متوسط

5/02

سیب

1 عدد متوسط با پوست

5

پرتقال

1 عدد

4/42

توت فرنگی

یک لیوان 

3/82

برنج قهوه ای

یک لیوان 

3/5

آلو

یک چهارم لیوان 

3/02

نان گندم

یک تکه

2

روغن برنج قهوه ای(یا روغن سبوس برنج)، دارای مقدار کمی کلسترول LDL(کلسترول بد) می باشد.

باسماتی جزوی از برنج های قهوه ای می باشد. باسماتی و دیگر برنج های قهوه ای، شاخص گلیسمی کمتریی دارند.

برنج قهوه ای را می توان تا 6 ماه نگهداری کرد.

مریم سجادپور- کارشناس تغذیه

دفتر خدمات تجاری آریانا تولید کننده جدیدترین فرآورده های برنج در کشور
تلفن دفتر 01113543161
تلفن فروشگاه01113276638
فکس:01113543161
موبایل:09111179026

مهمترین فرآورده های محصولات سالم:

مهمترین  فرآورده های محصولات سالم:

برنج سفید     و        برنج سبوس دار    و       سبوس برنج        و          شلتوک


 

برنج سفید: برنج خالص است ومخلوط با سایر انواع برنج نیست. از نظر کیفیت پخت مطلوب است . همچنین عاری از مواد مضراست که سلامت انسان را به مخاطره می اندازد.

این برنج راآبکش نکنید! در صورتی که پس از خرید مایل به پخت آن بودید چند ساعت درآب ونمک قراردهید.

 

برنج سبوس دار (یا برنج قهوه ای): برنج سبوسدار علاوه بر ویتامین های گروه Bحاوی کربوهیدرات نیز هستند.مواد غذایی حای کربوهیدرات دارای مقدار مناسب فیبر هستند.فیبر به عملکردمنظم روده وبه سلامت دستگاه گوارش کمک میکند.

ری کردن برنج سبوس دارکمتر از برنج سفید است.اما به افراد چاق یا بیمار پیشنهاد می شود که این نوع برنج را مصرف کنند.

 

سبوس برنج: سبوس برنج در سوپ به لعاب دار شدن آن کمک می کند ولی به علت حرارت قسمتی از ویتامین های خود را از دست میدهد.برای حفظ ویتامین ها در مراحل آخر تهیه سوپ سبوس را ه آن اضافه کنید.

 

شلتوک : یک سوم یک لیوان را شلتوک بریزید وبه آن آب سرد اضافه کنید ویک بار آن راتخلیه کنید. در نوبت بعد لیوان را از آب پر کرده واجازه دهید رای مدت 6-8 ساعت خیس بخورد وسپس محلول سرشار از ویتامین ها را مصرف کنید.

بهترین زمان تهیه در شب واستفاده در هنگام صبحانه است.تفاله آنرا به خاک گلدان خود اضافه کنید.

ویژگی های محصول سالم و مدیریت بهینه محصول

تولید محصولات از جنبه های اقتصادی، اجتماعی وزیست محیطی دارای اهمیت می باشد.

 

از نظر اقتصادی برای تولید کننده ومصرف کننده مناسب است. چون خالص است ومخلوط با سایر انواع برنج نیست .

از نظر کیفیت پخت مطلوب است.همچنین عاری از مواد مضراست که سلامت انسان را به مخاطره نمی اندازد. از نظراقتصادی هزینه های نهاده های شیمیایی کاسته می شود وچون بدون واسطه عرضه می شود. برای کشاورز و مصرف کننده مقرون به صرفه است .

از نظر ملی می تواند به حذف یارانه های متعلق به سموم شیمیایی کمک کند ویارانه ها را به سوی بهبود سلامت جامعه از طریق تولید محصولات سالم ،هدایت کند.

از نظر زیست محیطی مانع ازآلودگی خاک، آب ونابودی جانداران می شودکه منابع تامین کننده حیات انسان ها هستند.


مدیریت بهینه محصول

تولید محصول سالم  نیازمند مدیریت مستمر کشاورزبر مزرعه است.برای کنترل عوامل خسارت زا در شیوه تولید برنج سالم ،علف های هرز از طریق کشت توام برنج با اردک کنترل می شود.اردک تقریبا" از کلیه علفهای هرز وآفات بدون وارد کردن خسارت به شالی تغذیه میکند.

فضولات آن بعنوان کود مورد استفاده گیاه قرار میگیرد که باعث حاصلخیزی خاک وافزیش عملکرد شالی وکیفیت محصول می شود.

اردک با بهم زدن گل ولتی شالیزار باعث تهویه خاک وتوسعه ریشه ها میشود که این عمل به سلامت کمک میکند.

بیماریها با بهبود شیوه کشت واستفاده از روش های مکانیکی،نصب تله ،پرورش ماهی در شالیزار و...کنترل میشوند.بنا براین هیچگونه سمی در این گونه شالیزارها استفاده نمی شود.

مزارع تحت شیوه IPMدارای شناسنامه هستند واین مزارع توسط مشاورین فنی در طول فصل نظارت می شوند.میزان محصول هر کشاورزبر اساس نوع رقم برنج ومساحت مزرعه مشخص است ونام کشاورزبر روی بسته های محصول نوشته میشودتا نظارت برشیوه تولید هر کشاورز به سادگی  انجام شود.

دفتر خدمات تجاری آریانا(تقدیم ...)زندگی

نبض زندگی هنوز می زند

من وتو زنده ایم

بهار در راه است

ستاره چشمک می زند

غنچه ها باز شده اند

مرغ عشق من می خواند

پس چرا نا امیدی؟

 


***((( دفتر خدمات تجاری آریانا)))***


تولید کننده محصولات غذای سالم و توزیع کننده محصولات غذای رژیمی و دیابتی