شرکت خدمات تجاری برنج آریانا

تولید و توزیع کننده فرآورده های برنج و محصولات غذایی رژیمی و دیابتی در ایران(آریانا 09111179026)

شرکت خدمات تجاری برنج آریانا

تولید و توزیع کننده فرآورده های برنج و محصولات غذایی رژیمی و دیابتی در ایران(آریانا 09111179026)

چای سفید آریانا





چای سفید بهترین چای دنیا

http://white-tea-information.org/white_tea1_close-up.jpg




چای سفید لطیف ترین چای هاست. تلخ نیست، طعم ملایم و شیرین دارد. بیشتر در استان فوجیان چین تولید می شود و محصول بهاره و چین اول است. چای سفید صرفا از گلبرگ های تازه ای درست می شود که هنوز پرز خود را از دست نداده اند. در آغاز بهار غنچه چای را پیش از آنکه باز شود می چینند و در حرارت زیاد خشک می کنند. برخلاف چای های دیگر، برای به عمل آوردن چای سفید، غنچه های چای را نمی مالند بلکه آن را اکسیده می کنند.
یکی از تفاوت های اصلی چای سبز و سفید، چگونگی فرآوری است. برای تولید چای سبز، برگ های چای را در معرض حرارت قرار می دهند تا رطوبت خود را از دست دهند و خشک شوند. درحالی که چای سفید را با استفاده از نور طبیعی خورشید یا در دمای پایین اتاق خشک می کنند. بدین ترتیب، "پلی فنلهای" چای از بین نمی روند.
بنابراین، چای سفید، خاصیتی فوق العاده دارد و سه برابر چای سبز یا سیاه، حاوی پلی فنل های آنتی اکسیدان است. تحقیقات علمی، حاکی از تاثیر صد در صدی این ماده در پاک کردن بدن از رادیکال های آزادی است که باعث آویزان شدن پوست در اثر افزایش سن می شوند.
چای سفید، به دلیل تفاوت فرآوری، گران تر از دیگر انواع است. برگ های تازه، از بوته هایی خاص چیده می شوند و زیر نور خورشید، خشک می شوند. برای تهیه این نوع چای، فقط برگ هایی خاص از بوته ها چیده می شوند. برخی از مشهورترین متخصصان چای جهان، چای سفید را بهتر از حتی چای سبز می دانند. چای سفید، فقط از بوته های "دا بای هائو" استحصال می شود.
بهتر است که چای سفید را در دمایی کمتر از آب جوش تهیه کرد. انواع مختلفی از چای سفید وجود دارند. هرچه کیفیت برگ های انتخابی برای تولید چای سفید، عالی تر باشد، قیمت آن هم گرانتر می شود.
خواص چای سفید
چای سفید ، یک آرام بخش قوی و موثر برای اعصاب(به ویژه در موارد پرخاشگری ) می باشد. هم چنین تا حدودی قابض بوده و به کودکان، می تواند علاوه بر جبران کم آبی بدن نقش درمانی را نیز ایفا کند.
طریقه ی مصرف چای سفید
چای سفید می تواند جانشین چای روزانه شود؛ از این رو می توان یک یا دو نوبت از مصرف چای روزانه را به آن اختصاص داد. طرز تهیه ی چای سفید همانند دیگر چای هاست و در هنگام شروع بیماری اسهال در کودکان، اگر همراه با استفراغ نباشد می توان از آن استفاده کرد.
ویتامین ها و مواد معدنی
ویتامین های چای:
ویتامین بی 1 (تیامین) – کمک به تولید انرژی از طریق تبدیل غذا. افزایش اشتهاء و بهبود گوارش. مورد نیاز برای رشد و تولید مثل.
ویتامین بی 2 (ریبوفلاوین) – سلامتی پوست، چشم ها و اعصاب. متابولیسم انرژی.
ویتامین بی 6 – کمک به آزاد شدن انرژی غذا و افزایش متابولیسم انواع پروتئین.
ویتامین سی (اسید اسکوربیک) – بهبود زخم و ترمیم شکستگی. مبارزه با برخی انواع شایع عفونت های ویروسی و باکتریایی.
ویتامین کا – پیشگیری از لخته شدن خون و کمک به متابولیسم استخوان.
کاروتن – پس از گوارش، به ویتامین آ تبدیل می شود. بهبود بینایی و سلامتی پوست.
اسید فولیک – ساخت گلبول قرمز و ژن
مواد معدنی (چای، سرشار از مواد معدنی است):
منگنز – ضروری برای رشد و نمو بدن.
پتاسیم – ضروری برای حفظ ضربان عادی قلب.
روی – ضروری برای رشد و نمو اندام های تناسلی و کمک به بهبود زخم.
فلور – محافظت از دندان ها و تقویت استخوان ها.
پلی فنلها (چای، سرشار از انواع آنتی اکسیدان است):
فلاونویدها و کتچین ها، گروهی از ترکیب های پلی فنلی هستند. این مواد، مانع عمل رادیکال های سرطان زا و بیماری های قلبی می شوند.
چای اولانگ
چای نیمه تخمیری(نیمه اکسید شده) است. تخمیر برگ پس از عملیات مالش، نیمه تمام می ماند و برگ چای کاملا تخمیر نمی شود. این نوع چای بیشتر در چین، ژاپن وتایوان مصرف می شود.
چای اوولانگ نیز به وسیله اکسیداسیون ناقص برگ های چای به عنوان بخشی از فرایند حد واسط تهیه چای سیاه و سبز تولید می شود. به طور تقریبی 78-76 درصد چای تولیدی در دنیا چای سیاه و 22-20 درصد چای سبز و کمتر از 2 درصد آن چای اوولانگ است.
این نوع چای نیمه تخمیر شده ازچای سبز قوی تر و از چای سیاه ملایم تر است و اغلب با رایحه یاسمن، یاس، برگ گل رز خوشبو می شوند. این نوع چای دراصل متعلق به چین می باشد ولی نوع مرغوب آن در تایوان تولید می شود.
در حال حاضر برای لاغری بیشترین بحث بر روی چای سبز می باشد.
چای سبز
بهترین نوع چای سبز، نوعی است که در بهار و از چین های اول درست می شود و با دست به عمل می آید. به چای سبز معمولا چای غیر تخمیری می گویند و لطف آن این است که عناصر طبی و طبیعی برگ چای را در خود حفظ می کند. شیوۀ سنتی به عمل آوردن چای سبز، پلاساندن، گرم کردن، مالاندن و خشک کردن است. بعد از چیدن، برگ های تازه را روی تخته های حصیری پهن می کنند و آفتاب می دهند، یا به مدت دو ساعت در حرارت زیاد می گذارند. پس از آن برگ های چای را داغ می کنند تا از اکسیده شدن آن جلوگیری و تازگی آن حفظ شود. سرانجام برگ ها را به شکل های مختلف می پیچند و خشک می کنند.
طبق تحقیقات علمی، چای سبز، نسبت به "پلی فنل های" مشهور ویتامین های آنتی اکسیدانی همچون "سی" و "ای"، آنتی اکسیدان تر است. چای سبز، از نظر آنتی اکسیدان بودن، 6 درصد قوی تر از چای سیاه است.
هنگامی که برگ های تازه چیده شده چای را به ملایمت بخار می دهند، چای سبز تولید می شود. اما برای تولید چای سیاه، همین برگ ها طی فرایندی شدیدتر، اکسید می شوند و در نتیجه، برخی از ترکیب های قوی آنتی اکسیدان و ضد سرطان خود را از دست می دهند.
اثر ضد سرطان چای سبز، بیش از همه، بر کمک به پیشگیری از سرطان های لوله گوارش، همچون معده، روده کوچک، لوزالمعده و راست روده مشاهده شده است. کاهش خطر ابتلا به سرطان های ریه، پروستات، مثانه و پوست هم، از جمله فواید نوشیدن چای سبز است.
فواید
کاهش کلسترول:
محققان دریافته اند که با نوشیدن چای سبز، کلسترول "بد" کاهش می یابد و کسانی که مرتبا چای می نوشند، می توانند تقریبا دو برابر دیگران، خوراکی های حاوی کلسترول مصرف کنند و با این حال، مقدار کلسترول شان، یکسان باشد. این نکته برای بدنسازان، در فصل افزایش حجم که مقدار زیادی خوراکی های حاوی کلسترول مصرف می کنند، باید جالب توجه باشد.
کاهش فشار خون:
چای سبز، بارها مورد آزمایش قرار گرفته است و فایده آن در کاهش فشار خون و کمک به بهبود قربانیان حمله های قلبی مشخص شده است.
کاهش قند خون:
نوشیدن چای سبز، قند خون مبتلایان به دیابت را کاهش داده است. خوانندگان دیابتی، شاید تاکنون موفق به کاهش قند خونشان از طریق رژیم غذایی شده باشند، اما اکنون می توانند با چای سبز هم، به ثبات میزان قند خونشان کمک کنند.
کاهش عوامل ویروسی و باکتریایی:
چای سبز، قابلیت جلوگیری از گسترش بیماری را از خود نشان داده است. ترکیب های موجود در چای سبز، عوامل قوی ضد باکتری و ویروسی هستند. کاربرد این ماده در معالجه بسیاری از بیماری ها، از پوسیدگی دندان گرفته تا ایدز، ناشی از همین ویژگی است. چای سبز به فروکش کردن شدت آنفلونزا و اسهال هم کمک می کند.
سایر فواید
بهبود ترکیب خون
پیشگیری از پوکی استخوان و ورم مفاصل
بهبود ترکیب استخوان
پیشگیری از ایجاد لخته های خطرناک خون
کمک به کنترل و پیشگیری از دیابت نوع دو
کمک به مبتلایان پارکینسون
رفع بوی بد دهان
چربی سوزی – چای سبز را بخاطر کمک به کنترل وزن، باید در هر برنامه غذایی سالمی گنجاند. این ماده، با افزایش تولید انرژی و ویژگی های ترموژنیک، به سوزاندن چربی کمک می کند. چای سیاه حاوی مقداری کافئین می باشد اما چای سبز فاقد آن است. بنابراین چای سبز آرام بخش تر است. چای سبز، بویی خوشایند و مزه ای دلپذیر دارد که کمی به شیرینی می زند.
موفق باشید.

تلفن پخش:09111179026

دم نوش های گیاهی و میوه ای و انواع چای سبز

http://data.parsim.com/FileRepository/photos/a6670bfc-ad34-4d37-9621-15c017e9c3ad.JPG




هر روز شاداب و پر نشاط

دم نوش های گیاهی و میوه ای و انواع چای سبز

دوغادان

(محصول ترکیه)



دم نوش گیاهی (relax) دوغادان


دم نوش گیاهی (relax) دوغادان



لحظات پرفشار و سخت در زندگی مدرن امروز.گاهی انسان را کلافه می کند.دم نوش گیاهی آرام بخش دوغادان در اوقات پرتنش و پر فشار روزمره به شما کمک می کند که به ارامش دلخواه برسید.

دم نوش گیاهی مخلوط حاوی جیسینگ دوغادان


دم نوش گیاهی مخلوط حاوی جیسینگ دوغادان


زندگی در جامعه شهری هر روزه مردم را به تلاش و تولید بیشتر وامی دارد.دم نوش گیاهی انرژیک دوغادان شما را برای اغاز یک روز شاداب آماده میکند و باعث کاهش خستگی در ساعات کاری پر فشار می شود.
دوغادان چای سبز خالص


دوغادان چای سبز خالص


با قدمت طولانی.سرشار از آنتی اکسیدان از شرق دور.انتخابی سالم با رایحه اصیل که به تازگی در اروپا و امریکای شمالی مورد علاقه همه شده است. چای سبز سالم و خوشمزه با طعم و بویی اصیل و رنگ سبز طبیعی
چای سبز ژینگو دوغادان

چای سبز ژینگو دوغادان

سالهای زیادی است که در شرق دور از گیاه ژینگو برای کمک به گردش بهتر جریان خون استفاده می کنند.چای سبز ژینگو دوغادان سالم و خوشمزه با ترکیب ملایم و خاصیت افزایش حافظه.

چای سبز با طعم یاس دوغادان

چای سبز با طعم یاس دوغادان



به خاطر عطر خاص گل های یاس و تاثیرات مفید آن در سیستم گواشی در شرق دور خیلی نوشیده می شود.
چای سبز نعناع و لیمو ترش دوغادان

چای سبز نعناع و لیمو ترش دوغادان



چای سنتی سبز مخلوط شده با برگ های تازه و خنک نعناع با گیاه لیمو و اوکالیپتوس چای لذت بخش و مکملی برای زندگی سالمتر است


چای سبز با طعم عسل دوغادان

چای سبز با طعم عسل دوغادان

چای سبز عسل هم تنوع است از انواع گل کاملیا که در چای سیاه وجود دارد.در تولید این چای سبز اکسیدان حذف شده و یک هارمونی از چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان وعسل پدید آمده است.
دم نوش گیاهی بابونه دوغادان

دم نوش گیاهی بابونه دوغادان



بهترین انتخاب برای عصر های با اثر آرام بخش و نرم کننده سیستم گواش .گیاهان بابونه مسکن ایده آلی است که عمدتآ روی گواش تاثیر گذاشته و برای استرس های ناشی از کسالت بسیار مفید است.



چای دم نوش گیاهی زیزفون دوغادان

چای دم نوش گیاهی زیزفون دوغادان



آرام بخش و نرم کننده سینه با رنگ سفید مایل به زرد با بوی خوش گل های درخت زیزفون.یک دم نوش گیاهی طبیعی بهترین انتخاب برای اوقات خستگی در روز



چای دم نوش رازیانه دوغادان


چای دم نوش رازیانه دوغادان



با بوی خوش و تاثیرات مفید بر روی سیستم گوارش.رازیانه و دانه های بادیان رومی (انیسون)به رفع ناراحتی معده و روده کمک می کند و به تازگی معلوم شده است که این ترکیب برای رفع سرماخوردگی هم مفید است


چای سبز A,C,E دوغادان
چای سبز A,C,E دوغادان




منبعی غنی از آنتی اکسیدان نیرو بخش با ویتامین های A.C..E.
با دارا بودن برگ های گزنه  مفید برای بیماران دیابتی . برای کاهش قند خون


دم نوش میوه ای لیمو ترش دوغادان

دم نوش میوه ای لیمو ترش دوغادان



با مزه و عطر لیمو تازه. گل شاه پسند و ریشه کاسنی تلخ. باعث شادابی  و احساس طراوت کم نظیر شما می شود.


چای دم نوش میوه ای نسترن


چای دم نوش میوه ای نسترن



ترکیبی خوشایند از غنچه گل نسترن و ختمی با طعم میوه و ویتامین C.E که برای هر ساعتی از روز نوشیدنی دلچسبی است.گل ختمی به چای میوه رنگ قرمز تندی می بخشد


تلفن مرکز پخش:09111179026