شرکت خدمات تجاری برنج آریانا

تولید و توزیع کننده فرآورده های برنج و محصولات غذایی رژیمی و دیابتی در ایران(آریانا 09111179026)

شرکت خدمات تجاری برنج آریانا

تولید و توزیع کننده فرآورده های برنج و محصولات غذایی رژیمی و دیابتی در ایران(آریانا 09111179026)

کمی در مورد محصولات ارگانیک و آخرین اخبار مربوط به محصولات

محصولات ارگانیک

غـذاهـای ارگـانـیک به غذاهایی اطلاق می گـردد کـه بـدون اســتفاده از آفـت کش ها و علف کش هـای صـنـوعــی و ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیک تولید شده باشند.

معیار سبزیجات، میوه ها و حبوبات ارگانیک:

1- خـاک ایمن: حداقل از 3 سال قبل از برداشت محصول،
زمـین زراعــی نبایستی با آب فاضلاب آبیاری شده باشد.
خاک نیز باید عاری  ازاملاح سرب و کلراید پتاسیم باشد.

2- عدم اصلاح سازی:هیچگونه مواد افزودنی (مثل شیرین کننده ها و رنگ دهنده های مصنوعی)، پرتو دهی با پرتوهای یونیزه کننده و اصلاح ژنتیک نبایستی در روند تولید محصول بکار رفته باشد.

3- ذخیره سازی و انبار مجزا: محصولات ارگانیک باید از محصولات غیر ارگانیک تفکیک شده و بطور جداگانه نگه داری شوند.

4- عدم استفاده از مواد شیمیایی مصنوعی: عدم استفاده از ترکیبات شیمیایی مصنوعی نظیر کودهای شیمیایی، آفت کشها، حشره کشها و علف کشها. (از 3 سال قبل از برداشت محصول)

معیار گوشت، شیر، تخم مرغ و دیگر فرآورده های حیوانی ارگانیک:

1- حیوانات میبایستی حداکثر از روز دوم تولد به روش ارگانیک پرورش یافته باشند.

2- خوراک ارگانیک: تغذیه دام و طیور باید 100 درصد از خوراک ارگانیک بوده باشد.

3- هیچگونه آنتی بیوتیک و هورمون نباید استفاده شود.

4- حیوانات چرنده بایستی از مرتع مناسب برخوردار باشند. هر حیوان باید از سرپناه، آب سالم، رژیم غذایی  متعادل، هوای تازه، نور مستقیم آفتاب و فضای کافی برای حرکت برخوردار باشد.

5- ذخیره سازی و انبار مجزا: فرآورده های ارگانیک بایستی از محصولات غیر ارگانیک تفکیک شده و جداگانه نگه داری شوند.

نکته:در کشاورزی سنتی از کودهای مصنوعی و در کشاورزی ارگانیک از کودهای طبیعی مانند کمپوست استفاده میگردد.

نکته:در کشاورزی سنتی از آفت کشهای مصنوعی و در کشاورزی  ارگانیک از حشرات و پرندگان نافع، محدود کردن جفتگیری آفات، کندن علفهای هرز و در صورت نیاز از حشره کشهای مجاز کشاورزی ارگانیک نظیر اسید بوریک برای کنترل و ریشه کن کردن آفات استفاده میشود.

مضرات کشاورزی و محصولات تهیه شده به روش سنتی:

1- در کشاورزی سنتی و متعارف از بیش از 300 ترکیب شیمیایی خطرناک و مصنوعی نظیر آفت کشها، علف کشها و کودهای شیمایی بمنظور کنترل آفات و حشرات و حاصلخیز سازی خاک استفاده میگردد که بقایای این مواد پس از ورود به بدن میتواند موجب مشکلات عدیده ای گردد منجمله: بروزنقصهای مادرزادی، تولد نوزاد با وزن کم، اختلال در سیکل ماهانه زنان، سقط جنین، بلوغ زودرس و یا دیر رس، یائسگی پیش رس، تغییر در رفتار جنسی، کاهش تعداد اسپرم مردان، کاهش باروری و یا ناباروری، تغییر در سرعت متابولیسم، اختلال در سیستم غدد داخلی، ضعف عضلانی، کاهش حافظه، آسیب به سیستم عصبی و مغز، کاهش کارایی سیستم ایمنی بدن و سرطانزایی. یافته ها حاکی از آنست که 60 درصد سموم دفع آفات، 90 درصد قارچ کشها و 30 درصد حشره کشها سرطانزا میباشند.

2- استفاده از کودهای شیمایی و آفت کشها سبب آلودگی آب، خاک و هوا میگردند.

3- استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی و آفت کشها موجب میشود تا آفتها نسبت به سموم مقاوم گردیده و آفتهای جدیدی نیز ظاهر گردند.

4- پرتو دهی محصولات یعنی آنکه محصولات را در معرض میزان کنترل شده پرتوهای یونیزه کننده قرار میدهند تا اینکه باکتریهایی نظیر E.COLI و سالمونلا نابود گردیده و درواقع محصولا را به این طریق ضد عفونی میکنند. کنترل حشرات و انگلها، افزایش ماندگاری و جلوگیری از جوانه زدن از دیگر علل پرتودهی محصولات غذایی میباشد. اما این پرتودهی موجب: 1-از دست رفتن میزان اندکی از مواد مغذی محصولات میشود. 2-هنگامی که مواد غذایی پرتودهی میشوند مواد شیمیایی سرطان زایی بنام CYCLOBUTANONES تشکیل میگردد.

5- مهندسی ژنتیک و یا اصلاح ژنتیک محصولات به جداسازی، دستکاری و انتقال ژنها اطلاق میگردد. در این روش ژنهای با خاصیت مطلوب از یک گونه جدا گردیده و به گونه هدف انتقال داده میشود. بهبود کیفیت، افزایش تولید، ایجاد یک صفت مطلوب  و مقاوم ساختن محصولات در برابر آفتها و تنشهای محیطی از کاربردهای مهندسی ژنتیک میباشد. مضرات محصولات اصلاح شده ژنتیکی شامل بروز نقصهای مادرزادی، کاهش طول عمر، افزایش حساسیت زایی مواد غذایی (بعلت تغییر در زنجیره پروتئینها)، فقر مواد مغذی، مقاومت آنتی بیوتیکی (احتمال دارد ژنهای مقاوم در برابر آنتی بیوتیک ها به باکتریهای بیماریزا در بدن منتقل گردد و یک بیماری جدید و مقاوم در برابر آنتی بیوتیکها ایجاد شود).

6- استفاده هورمونها در دام و طیور رشد آنها را تسریع کرده و فربه شدن آنها را سرعت میبخشد. اما از ارزش غذایی آنها میکاهد. آنتی بیوتیکها هم که برای جلوگیری از بیمار شدن دام و طیور مورد استفاده قرار میگرند میتواند در انسان مقاومت آنتی بیوتیکی ایجاد کند.

نکته: از میان مواد غذایی که به روش سنتی عرضه میگردند سیب، هلو، گلابی، سیب زمینی، زردآلو، اسفناج، توت فرنگی، شلیل،انگور، کرفس، تمشک و گیلاس بیشترین  و کیوی، انبه، پیاز، موز، بروکلی، گل کلم،آ ناناس، ذرت؛ نخود فرنگی، آوکادو، هندوانه، آلو و بادنجان کمترین آلودگی را به باقیمانده آفت کشها دارند.

فواید زراعت ارگانیک:

1- در کشاورزی ارگانیک آب توسط مواد شیمیایی آلاینده مانند کودهای مصنوعی، آلوده نمیگردد.

2- در کشاورزی ارگانیک تعادل اکوسیستم و حاصلخیزی خاک حفظ میگردد. فرسایش خاک نیز تا 50 درصد کاهش می یابد.

3- تنوع زیستی در زمینهای زراعی ارگانیک 57 درصد بیشتر است. (به علت عدم استفاده از سموم آفت کش و علف کش)

4- کشاورزان در معرض سموم و آلاینده های کمتری قرار میگیرند.

فواید مصرف مواد غذایی ارگانیک:

1- ارزش غذایی بالاتری دارند. میزان ویتامین C ، کلسیم، منیزیوم، آهن و فسفر در مواد غذایی ارگانیک بیشتر است.

2- مواد غذایی ارگانیک حاوی آنتی اکسیدان بیشتری میباشند. در مواد غذایی ارگانیک آنتی اکسیدان PHENOLIC بیشتر یافت میگردد (50 درصد بیشتر از محصولات غیر ارگانیک). چراکه آفت کشهای مصنوعی تولید این مواد را در گیاهان کاهش داده اما کودهای حیوانی و آلی بکار رفته در کشاورزی ارگانیک تولیدآنها را افزایش میدهد.

3- کمتر سمی هستند. محصولات ارگانیک سالم تر بوده و به بقایای آفت کشهای آلی کمتر آلوده میباشند. همچنین این محصولات فاقد افزدنیهای غذایی بوده و طبعا سالمتر میباشند.

4- خوشمزه و خوش طعم تر هستند. یکی از دلایل آن این است که محصولات ارگانیک پس از برداشت در مدت زمان کمتری بدست مصرف کننده رسیده و تازه تر میباشند. و همچنین در محصولات تهیه شده به روش سنتی، با فرآوریها و دستکاریهایی که بروی آنها صورت میگیرد تنها به ظاهر، رنگ، بالا بردن ماندگاری، افزایش تولید و مقاوم کردن آنها در برابر صدمات  ناشی از حمل و انبار داری توجه میشود و نه کیفیت و ارزش تغذیه ای آن.

5- تولید کنندگان محصولات ارگانیک از استانداردها و دستورالعمل های بسیار سخت گیرانه ای تبعیت میکنند که احتمال آلوده شدن اینگونه محصولات به هر گونه مواد شیمایی و سمی منتفی میباشد.

معایب محصولات ارگانیک:

1- گرانقیمت هستند.

2- تولید و عرضه آنها بسیار محدود است .

 

براساس طرح راهبردى که در دستور کار وزارت جهاد کشاورزى قرار گرفته است به مرور ۲۰۰ محصول زراعى بویژه سبزى و صیفى به صورت بسته بندى و با برچسب ارگانیک و نیمه ارگانیک عرضه خواهد شد.اجراى آزمایشى این طرح از استان تهران به عنوان یکى از قطب هاى بزرگ تولید سبزى و صیفى آغاز مى شود و سپس تمامى استان ها را دربرمى گیرد.تعیین استانداردهاى لازم براى حد باقیمانده سم و کود در محصولات تولیدى زراعى هم اکنون از سوى کمیته متشکل از نمایندگان وزارت بهداشت و درمان، مؤسسه استاندارد و مراکز تحقیقاتى وزارت جهاد کشاورزى در دست تدوین است.محمدرضا جهانسوز معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزى با اعلام این مطلب افزود: این راهبرد با هدف حمایت از تولید محصولات ارگانیک و غذاى سالم تر براى مردم در دستور کار قرار گرفته است. وى با تأکید بر این که گام نخست براى تهیه برچسب محصولات نیمه ارگانیک و ارگانیک تدوین استانداردهاى لازم در این زمینه است تصریح کرد: این کار با جدیت از سوى مؤسسه استاندارد و سایر دستگاه هاى ذیربط دنبال مى شود.

 Campbell Soup و بازار آب گوجه فرنگی ارگانیک

شرکت Campbell Soup اولین محصول ارگانیک خود، آب گوجه فرنگی را به بازار عرضه کرد. این محصول که از گوجه فرنگیهای 100% ارگانیک استخراج می شود، در بسته بندی 46 اونس و در بطریهایی که قابلیت استفاده مجدد دارند تا ماه نوامبرقابل عرضه در سوپرمارکتهای آمریکا خواهد بود.(عکس روبرو)

شرکت کمپبل- تولیدکننده و بازاریاب جهانی محصولات درجه یک سوپ، سس، نوشیدنی ها، بیسکویت، شیرینی جات، غذاهای آماده ویکی از کمپانی های پیشرو در بازار مواد غذایی و نوشیدنی های آمریکا- با تولید این محصول وارد عرصه محصولات ارگانیک شده است. محصولات ارگانیک به محصولاتی اطلاق می گردد که بطور صددرصد طبیعی پرورش ویا پروسه یافته باشند. این محصول جدید توسط موسسه دپارتمان کشاورزی آمریکا(USDA) مورد تایید قرار گرفته است.

انجمن تجارت محصولات ارگانیک که صنعت ارگانیک را در آمریکا، کانادا و مکزیک ترویج می کند "عقیده دارد که محصولات ارگانیک هم اکنون یکی از بزرگترین رده های مصرفی را بخود اختصاص داده است و در طی 10 سال گذشته سالانه 20-15% رشد داشته است. کمپبل با درک جایگاه محصولات ارگانیک در بازار ضمن ارائه یک برند شماره یک ملی، می خواهد حوزه انتخاب مصرف کننده را در زمینه محصولات ارگانیک به آب گوجه فرنگی توسعه دهد. بنا به گفته مدیریت این کمپانی Sean Connolly " ما از فرصتهایی که در زمینه تولید آب گوجه فرنگی ارگانیک وجود دارد بسیارخرسند هستیم". کمپبل با کشاورزانی که مجوز تولید محصولات ارگانیک دارند قراردادهایی منعقد نموده تا بتواند محصول خود را با بالاترین استاندارد تولید کند.گوجه فرنگی مورد استفاده در این محصول در ماه آگوست برداشت می شود و ظرف 48 ساعت پروسه می یابد. قیمت خرده فروشی این محصول در بطریهایی که قابلیت استفاده مجدد دارند، 65/2 دلار اعلام شده است.

اروپا و بازار گرم محصولات ارگانیک

علیرغم افزایش قیمت مواد غذایی و نوشیدنی های ارگانیک در انگلیس، هنوز تمایل بسیاری جهت مصرف این محصولات وجود دارد.

انگلستان دومین بازار محصولات ارگانیک در اروپا است که سالانه معادل 12% رشد داشته است و پیش بینی می شود اندازه این بازار به 6/2 بیلیون پوند تا سال 2007 میلادی برسد. اگرچه بازار محصولات ارگانیک انگلیس فاصله زیادی با آلمان دارد ولی در سال گذشته از رشد سریعتری نسبت به بازارهای آلمان برخوردار بوده است. (جدول ذیل)

نام کشور

رشد بازار(سالانه)

اندازه بازار در سال 2007

آلمان

3/10%

2/5 بیلیون پوند

انگلیس

12%

6/2 بیلیون پوند

فرانسه

6/8%

9/1 بیلیون پوند

ایتالیا

5/4%

8/0 بیلیون پوند

اسپانیا

2/19%

6/0 بیلیون پوند

 

سوئد

2/17%

هلند

7/9%

6/0 بیلیون پوند

کل بازار اروپا

6/10%

1/15 بیلیون پوند

بازار محصولات ارگانیک در اروپا در حال رشد است ولی قیمت بالای این محصولات به عنوان یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار این بازار، فرصتهای بسیاری برای تولیدکنندگان و خرده فروشان ایجاد کرده است. تحلیلگر بازارموسسه Data monitor آقایDaniel Bone می گوید: "توجیه قیمت این محصول توسط بازاریابان هم اکنون کار بسیار دشواری است و خرده فروشان و توزیع کنندگان قیمت این محصولات ارگانیک را 10 تا 20% بالاتر از سایر مواد غذایی و نوشیدنی ها محاسبه می کنند و این مطلبی است که بسختی توسط مشتریان احتمالی مورد پذیرش قرار خواهد گرفت". با توجه به تحقیقات صورت گرفته توسط موسسه دیتامانیتور رشد بازار محصولات انگلیس وابسته به مشتریان وفادار آن است(Loyal Customers) که بر اساس یک برنامه منظم هفتگی خرید می کنند. تعداد این مشتریان در سال 2002 معادل 4/2 میلیون نفر برآورد شده که در سال 2007 احتمالا به 4/11 میلیون نفر خواهد رسید. بیش از 50% از مصرف کنندگان، به محصولات ارگانیک و طبیعی بیشتر از محصولات و نوشیدنیهای رایج اعتماد دارند و همین اعتماد سبب ایجاد این رشد مثبت گردیده است. ایجاد یک تصویر مطلوب از محصولات ارگانیک برای مصرف کننده، تاکید بر مزایای سلامتی محصول، طعم و کیفیت بالای آن از سایر عوامل قابل توجه و اثرگذار در بازار محصولات ارگانیک اروپاست.

امریکا: گواهینامه، فرصتهای ابزار و استراتژی مارکهای تجاری برای محصولات ارگانیک

انستیتوی تحقیقات استراتژیک افتخار دارد تا کنفرانس دو سالانه تجارت محصولات ارگانیک را در 22 تا 23 اکتبر سال 2007 در سانفرانسیسکو، به طور متداوم برگزار نماید. گرد همآیی کارشناسان تایید کننده ، کارشناسان ارشد صنایع و بازاریابان حرفه ای، این رویداد در امسال بهترین فرصت جهت کسب گواهینامه ، آموزش بازارهای در حال رشد ارگانیک و کسب استراتژی های مورد نیاز بازار برای پیشرفت محصولات ارگانیک شما در این جمع صمیمی،   برای شما است

 

Certification, market opportunities and branding strategies for organic products

Strategic Research Institute is proud to present its 2nd Annual Business of Organics Conference being held Oct. 22-23, 2007 in San Francisco, CA. Bringing together certification experts, top industry experts and marketing professionals, this event is your greatest opportunity this year to ensure certification, learn about new growing organic markets, and obtain the necessary marketing strategies to develop your organic product into a household brand.

Please join Strategic Research Institute in welcoming the keynote presentation: The Organic Challenge: Navigating a Changing Market: Samuel Fromartz, Author of “Organic, Inc.”

The 2nd Annual Business of Organics features an all-star speaker faculty including representatives from: CCOF(California Certified Organic Farmers), QAI, Aurora Organic Dairy, ThirdWay Brand Trainers, New Resource Bank, Organic Prairie, Pizza Fusion, Indigenous Designs, Sustainable Marketing, Success Foods, Foodwise, California Natural Products and Eel River Brewing. Ensure certification and learn branding strategies to drive the bottom line for your business.

Source: businesswire.com

Global Juices & Fruits adds to organic cut-fruit-in-glass line
By Brian Gaylord

08/21/2007
Eagle, ID-based Global Juices & Fruits LLC soon will add mangos to its line of cut-fruit-in-glass products. The line is all organic.

The mango item should be on store shelves nationwide by September, joining the company's other cut-fruit-in-glass products: pineapple, papaya and tropical fruit cocktail, all certified organic by the U.S. Department of Aggriculture. Tropical fruit cocktail is a mixture of pineapples, papayas, mangos and watermelons.

The line comes in 24-ounce jars, though a smaller size is in the works for Canada. The line, which started shipping in May, has met with mixed results, said Chuck Watson, president of Global Juices & Fruits LLC.

"Jarred fruit sales are at their bottom in the summer," Mr. Watson said. "There's been a lot of interest. I'm very confident we'll do fine."

The company launched the line when it did in part to make sure it got any kinks out of its distribution chain before volumes get heavier, Mr. Watson said. Global sources its mangos from India and its papayas, pineapples and fruit cocktail items from Sri Lanka. Because it is a new venture, the Department of Homeland Security and the Food & Drug Administration "did a pretty thorough job" of checking Global's first shipment, Mr. Watson said, adding that the company is working in India and Sri Lanka to implement HACCP principles.

Global Juices & Fruits' first product was a line of refrigerated organic fruit juices that was launched in October under the "Earthly Delights Organics" label. With the addition of cut-fruit-in-glass products, the company demonstrated that it is "not just another juice company," Mr. Watson said.

Albert's Organics, a leading distributor of organically grown produce, quickly picked up the cut-fruit-in-glass products. Every month more stores stock the line, Mr. Watson said.

Three "Earthly Delights" pomegranate juice drink varieties include 100 percent pure pomegranate juice, pomegranate cherry berry and pomegranate cranberry. The line includes an orange mango drink. The four flavors come in 12-, 32- and 58-ounce sizes. Global imports all concentrates used in its "Earthly Delights" juices.

The company is making upgrades to its web site that should appear in upcoming weeks. "We'll go into more detail on sourcing and the health benefits of the fruit," Mr. Watson said of the company's web site, noting that the additions to the line were prompted by abundant consumer inquiries. To maintain nutrients and freshness, the fruit is processed at the source and shipped directly to a bottling facility in Florida, where it is pasteurized and bottled.

 

Spain: Almeria better quality of fresh produce thanks to organic production

Barranquilla - The manager of the firm Clisol Agro, Lola Gómez, declared that the fresh produce from Almeria will improve in the next campaign, which is expected to begin in one month. The main reason of this positive expectation is the reconversion of conventional fields to organic agriculture.

This year, Almeria reached 7,000 hectares of organic cultivation. The quality is also a result of the agricultural practices implemented by agricultural providers who, in addition to raw materials, offer technical assistance to gowers. This is a transitional period, said Mrs. Gómez, but depending on the positive results more growers will join organic agriculture and good practices.

Peppers and tomatoes are the main products from Almeria as well as the main products in the regional organic production. Cucumber is another product that will have good perspectives in the organic production.

Publication date: 8/23/2007
Author: Jahir Lombana
Copyright: www.freshplaza.com

نظرات 2 + ارسال نظر
hassan شنبه 9 آبان‌ماه سال 1388 ساعت 10:38 ب.ظ http://www.linkbox.agahipost.com

باسلام
سیستم تبادل لینک اتوماتیک ابزار بسیار مفیدی برای افزایش واقعی ترافیک سایت و وبلاگ شما توسط هزاران وبمستر عضو سیستم می باشد.

این سیستم کاملا اتوماتیک بوده و شما با قرار دادن کد لینک باکس اتوماتیک در وبلاگ و یا سایت خود می توانید لینک خود خود را بلافاصله در سیستم ثبت کنید, و در 10 ها سایت و وبلاگ پر بازدید
به نمایش بگذارید, و بازدید خود را 10 برابر کنید. و همچنین تبادل لینکی که در لینک باکس ما انجام می گیرد باعث بالا رفتن پیج رنک شما در گوگل گشته و چون این تبادل لینک
چند طرفه می باشد, سریعا به موتورهای جستجو معرفی گشته و شما شاهد ورودی های زیادی در آینده ای نزدیک خواهید بود.
با هر بار کلیک بر روی لینکهای ثبت شده در لینک باس اتوماتیک لینک شما به بالاترین قسمت لینک باکس خواهد رفت و شانس بیشتری برای ورودی خواهید داشت.

در ضمن این لینک باکس نو پا بوده و تلاش ما برای اضافه نمودن برخی امکانات جدید دیگر, جهت بازدید فوق العاده بیشتر با تکنیکهای برنامه نویسی seo خواهیم بود.

لطفا قبل از ارسال لینک، کد لینک باکس را دریافت و آنرا در قسمتی مناسب از سایت یا وبلاگ خود قرار دهید. در غیر اینصورت لینک شما ثبت نخواهد گردید سپس به قسمت ارسال لینک رفته و وبلاگ یا سایت خود را اضافه کنید.

آدرس لینک باکس اتوماتیک http://linkbox.agahipost.com

اس سه‌شنبه 31 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 01:54 ب.ظ

مادرکشورخودمان دروغ زیادشنیده ومیشنویم(قصدجسارت ندارم ها!)چه مشخصه ای وجود داره که من مصرف کننده غیر متخصص بدانم محصولی -باتوجه به توضیحات شما -ارگانیک است یاخیر؟!!!!!!!تشکر

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد