-
فروش انواع سبوس برنج آریانا
جمعه 11 دیماه سال 1388 13:03
فروش انواع سبوس برنج 1-سبوس برنج نرم کامپیوتری 2-سبوس برنج درشت کامپیوتری 3-سبوس برنج نرم سنتی 4-سبوس برنج درشت سنتی 5-سبوس برنج مخوط نرم و درشت کامپیوتری 6-سبوس برنج مخوط نرم و درشت سنتی 7-سبوس برنج نرم و درشت نیم دانه دار 8-پودر سبوس برنج(برای مصارف کارخانه های کیک و کلوچه سازی) 9-پودر سبوس برنج خوراکی(تهیه شده از...
-
فروش انواع کیسه مختلف برنج
جمعه 11 دیماه سال 1388 13:03
کیسه فروش انواع کیسه برای مصارف تجاری و صنعتی فروش انواع کیسه های برنج چاپ بر روی انواع کیسه دوخت انواع کیسه برنج ***(((طرح-دوخت-چاپ-بسته بندی)))***
-
تفاوت برنج سفید با برنج قهوه ای(تلفن دفتر مرکزی 01113276638)
جمعه 11 دیماه سال 1388 13:02
تفاوت بین برنج قهوه ای و سفید تنها در رنگ آنها نیست. دانه کامل برنج دارای چندین لایه می باشد. اگر فقط یک لایه خارجی آن را برداریم، آنچه نامیده می شود، برنج قهوه ای است. در اثر این فرایند، مواد مغذی موجود در برنج، به مقدار خیلی کم از بین می روند. حال اگر برنج قهوه ای آسیاب شود، مقدار زیادی از لایه های دانه برنج به...
-
مهمترین فرآورده های محصولات سالم:
جمعه 11 دیماه سال 1388 13:02
مهمترین فرآورده های محصولات سالم: برنج سفید و برنج سبوس دار و سبوس برنج و شلتوک برنج سفید: برنج خالص است ومخلوط با سایر انواع برنج نیست. از نظر کیفیت پخت مطلوب است . همچنین عاری از مواد مضراست که سلامت انسان را به مخاطره می اندازد. این برنج راآبکش نکنید! در صورتی که پس از خرید مایل به پخت آن بودید چند ساعت درآب ونمک...
-
ویژگی های محصول سالم و مدیریت بهینه محصول
جمعه 11 دیماه سال 1388 13:01
تولید محصولات از جنبه های اقتصادی، اجتماعی وزیست محیطی دارای اهمیت می باشد . از نظر اقتصادی برای تولید کننده ومصرف کننده مناسب است . چون خالص است ومخلوط با سایر انواع برنج نیست . از نظر کیفیت پخت مطلوب است . همچنین عاری از مواد مضراست که سلامت انسان را به مخاطره نمی اندازد . از نظراقتصادی هزینه های نهاده های شیمیایی...
-
دفتر خدمات تجاری آریانا(تقدیم ...)زندگی
جمعه 11 دیماه سال 1388 13:01
نبض زندگی هنوز می زند من وتو زنده ایم بهار در راه است ستاره چشمک می زند غنچه ها باز شده اند مرغ عشق من می خواند پس چرا نا امیدی؟ ***((( دفتر خدمات تجاری آریانا)))*** تولید کننده محصولات غذای سالم و توزیع کننده محصولات غذای رژیمی و دیابتی
-
دفتر خدمات تجاری برنج آریانا
سهشنبه 12 آبانماه سال 1388 00:14
((( سلامت امروز بهترازدرمان فردا ست ))) دفتر خدمات تجارتی آریانا با هدف برآورد نیازهای متنوع مشتریان در زمینه های محصولات غذای(برنج) سالم ، به گونه ای سازماندهی گردیده است که بتواند بهترین محصولات غذای(برنج) سالم را ارائه کند و بدینوسیله حتی الامکان مشکلات را از سر راه بردارد. موارد زیر از جمله خدمات قابل ارائه از طرف...
-
برنج قهوه ای آریانا
دوشنبه 11 آبانماه سال 1388 23:23
برنج قهوه ای منبع خوبی از منگنز، سلنیوم و منیزیم می باشد. یک فنجان برنج قهوه ای، 80 درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز را تامین می کند. منگنز به تولید انرژی از پروتئین و کربوهیدرات کمک می کند و همچنین در ساخت اسیدهای چرب نیز وارد عمل می شود. منگنز برای سلامت سیستم اعصاب و برای تولید هورمون های جنسی بسیار مهم است. منگنز...
-
برنج ایرانی آریانا
دوشنبه 11 آبانماه سال 1388 23:22
برنج دارای ماده ای بنام Amidon می باشد ولی از نظر اینکه ماده گلوتن آن کم است یعنی کاملا بهم نمی چسبد نان درس کردن از آن کمی مشل است . در خاور دور از برنج نوعی الکل درست می کنند که بنام ساکه معروف است که سمیت آن از الکل معمولی کمتر است و بمصرف دارویی می رسد . برنج غیر از اینکه یک غذای سهل الهضم است بسیار مقوی است و...
-
روغن سبوس برنج
دوشنبه 11 آبانماه سال 1388 23:15
روغن سبوس برنج محصولی شگفت انگیز گرفته شده از پوسته خارجی و قهوه ای رنگ برنج بنام "bran "می باشد که متفاوت از شلتوک است. روغن سبوس برنج "کینگ" یک روغن پخت و پز جدید است که نسبت به روغنهای پخت و پز دیگر دارای یکسری فوائد و خواص موثر در سلامت می باشد و درژاپن، آمریکا و اروپا بنام روغن...
-
برنج رژیمی
دوشنبه 11 آبانماه سال 1388 23:12
از این پس برنج را با خیال راحت میل کنید. دارای فاکتور قند پائین (Low Glycemic Index) مناسب برای کنترل وزن و پیشگیری از چاقی (با تائید انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابتی کل کشور) محتوی آهن فراوان و سرشار از پروتئین دارای فیبرهای غذایی فراوان و فسفر ، پتاسیم ، کلسیم و روی بالا غنی از ویتامین ها ، مواد معدنی و آمینو...
-
برنج وحشی
دوشنبه 11 آبانماه سال 1388 23:08
برنج وحشی زمانی برنج بهاره در فصل پاییز برداشت شده .زمین رو دوباره آب بسته. و از زیر ساقه برنج اولین برنج جونه زده و برنج جدیدی به وجود می آید.این برنج به خاطر شرایط خوبی هوا (پاییز) و از جونه برنج برداشت می شود. بسیار خوش عطر و خوش بخت است. 1- تهیه شده از جونه برنج های بهاره. 2-خوش عطر و خوش پخت 3-در بسته بندی های...
-
پودر سبوس برنج آریانا
دوشنبه 11 آبانماه سال 1388 23:02
پودر سبوس برنج آریانا میزان سبوس در روی برنج اگر برداشته شود بسیار نرم و قابل مصرف است.این سبوس الک می شود و سپس در بسته بندی های شیک عرضه می شود.اضافه کردن کمی سبوس به سوپ در مراحل پایانی تهیه سوپ به لعاب دار شدن سوپ و مغذی تر شدن سوپ کمک می کند. البته سبوس را به ماست یا دیگر چاشنی ها نیز اضافه می کنند. 1-جدید...
-
آرد برنج سبوس دار آریانا
دوشنبه 11 آبانماه سال 1388 22:53
آرد برنج سبوس دار آریانا نیم دانه ای که از برنج سبوس دار تهیه می شود پس از کوبیدن به آرد برنج تبدیل می شود که که به میزان کمی سبوس در آن وجود دارد. همین موضوع باعث می شود که کمی رنگ قهوه ای به خود بگیرد. موارد استفاده از این آرد مطابق با آرد برنج معمولی است ولی غذایی که با آرد برنج سبوس دار تهیه می شود بس یار مفیدتر و...
-
شلتوک آریانا
دوشنبه 11 آبانماه سال 1388 22:45
شلتوک آریانا شلتوک همان لایه بیرونی برنج است.که بر روی برنج قرار دارد.برای مصرف باید یک سوم لیوان شلتوک و سپس داخل آن آب ریخته شود.این محلول اگر به مدت 6الی 8 ساعت خیس بخورد یک محلول سرشار از ویتامین Bاست که بهترین زمان استفاده ی آن به هنگام صبح است.ضمنا تفاله آن برای خاک گلدان ها بسیار مفید است. 1-جدید 2-سرشار از...
-
برنج
دوشنبه 11 آبانماه سال 1388 22:31
مقدمه برنج یکی از گیاهان تک لپه است. برنج گیاهی است یکساله است و در مناطق گرم و مرطوب و پرآب میروید. ساقه آن راست و برگهای آن بزرگ و نوک تیز است. هر سنبلک برنج دارای دنباله کوتاه و یک گل دارد. میوه آن به شکل خوشهای متشکل از سنبلکها در انتهای ساقه قرار دارد و یک دانه برنج در آن است شلتوک مینامند. برنج از غلات مهم...
-
برنج چیست؟
شنبه 9 آبانماه سال 1388 22:44
ترکیبات شیمیایی خواص داروئی طرز استفاده مضرات کلیات گیاه شناسی برنج گیاهی است یکسله که ارتفاع آن تا 1/5 متر میرسد ودر مناطق گرم و مرطوب و پرآب می روید . ساقه آن راست و برگهای آن بزرگ و نوک تیز است . هر سنبلک برنج دارای دنباله کوتاه و یک گل درد . میوه آن بشکل خوشه ای متشکل از سنبلک ها درانتهای ساقه قرار درد و یک دانه...
-
کمی در مورد محصولات ارگانیک و آخرین اخبار مربوط به محصولات
شنبه 9 آبانماه سال 1388 22:32
غـذاهـای ارگـانـیک به غذاهایی اطلاق می گـردد کـه بـدون اســتفاده از آفـت کش ها و علف کش هـای صـنـوعــی و ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیک تولید شده باشند. معیار سبزیجات، میوه ها و حبوبات ارگانیک: 1- خـاک ایمن: حداقل از 3 سال قبل از برداشت محصول، زمـین زراعــی نبایستی با آب فاضلاب آبیاری شده باشد. خاک نیز باید عاری ازاملاح...
-
تفاوت برنج سفید با برنج قهوه ای
شنبه 9 آبانماه سال 1388 22:25
تفاوت بین برنج قهوه ای و سفید تنها در رنگ آنها نیست. دانه کامل برنج دارای چندین لایه می باشد. اگر فقط یک لایه خارجی آن را برداریم، آنچه نامیده می شود، برنج قهوه ای است. در اثر این فرایند، مواد مغذی موجود در برنج، به مقدار خیلی کم از بین می روند. حال اگر برنج قهوه ای آسیاب شود، مقدار زیادی از لایه های دانه برنج به...
-
کشاورزی ارگانیک چیست؟
شنبه 9 آبانماه سال 1388 22:24
کشاورزی ارگانیک چیست؟ کشاورزی ارگانیک یعنی کاهش استفاده از سموم و مواد شیمیایی در تولید محصولات. سیستم های کشاورزی ارگانیک بر پایه مدیریت اکوسیستم استوار است و به نهاده های خارج از مزرعه وابسته نیست . در این نوع از کشاورزی از نهاده های سنتز شده مانند کودهای شیمیایی، آفت کش ها ، داروهای دامپزشکی، گیاهان اصلاح شده...
-
ورمی کمپوست
شنبه 9 آبانماه سال 1388 22:20
با ایجاد شهرها مواد غذایی پیوسته از مزارع به شهرها منتقل می گردد.در کشورهای شرقی مقدار مواد غذایی که به صورت زباله به مزارع برمی گردد نیز قابل توجه است.متاسفانه در برخی کشورها مازاد مواد غذایی که به شهرها می آید به جای آنکه به مزارع برگشت داده شود عمدتا به نهرها و رودخانه ها ریخته میشود.در نتیجه برای جبران مواد غذایی...
-
مهمترین فرآورده های محصولات سالم:
شنبه 9 آبانماه سال 1388 22:13
مهمترین فرآورده های محصولات سالم: برنج سفید و برنج سبوس دار و سبوس برنج و شلتوک برنج سفید: برنج خالص است ومخلوط با سایر انواع برنج نیست. از نظر کیفیت پخت مطلوب است . همچنین عاری از مواد مضراست که سلامت انسان را به مخاطره می اندازد. این برنج راآبکش نکنید! در صورتی که پس از خرید مایل به پخت آن بودید چند ساعت درآب ونمک...
-
مدرسه، مزرعه، کشاورز
شنبه 9 آبانماه سال 1388 22:13
برگزاری کارگاه های عملی "روز در مزرعه" کارگاه های عملی "روز در مزرعه" با هدف آشنایی با محصولات سالم ومخاطرات آفت کش های شیمیایی طراحی شده است. این کارگاه ها بصورت تور های یک روزه د محل تشکل درنا واقع در روستای سوته در طول فصل زراعی ( اردیهشت تاپایان شهریورماه ) برگزار میگردد. در این کارگاه امکان...
-
ویژگی های محصول سالم و مدیریت بهینه محصول
شنبه 9 آبانماه سال 1388 22:12
تولید محصولات از جنبه های اقتصادی، اجتماعی وزیست محیطی دارای اهمیت می باشد . از نظر اقتصادی برای تولید کننده ومصرف کننده مناسب است . چون خالص است ومخلوط با سایر انواع برنج نیست . از نظر کیفیت پخت مطلوب است . همچنین عاری از مواد مضراست که سلامت انسان را به مخاطره نمی اندازد . از نظراقتصادی هزینه های نهاده های شیمیایی...
-
چرا برخی از مردم مصرف محصولات سالم را جدی نمی گیرند؟
شنبه 9 آبانماه سال 1388 22:10
آیا می دانید که چرا برخی از مردم مصرف محصولات سالم را جدی نمی گیرند؟ چون از خطر پنهان برای سلامتی انسان خبر ندارند. حال ما شما را با این خطرها آشنا می کنیم: امروزه بیماری سرطان تبدیل به معضلی بزرگ برای سلامتی انسان گردیده و کمتر خانواده ای را میتوان یافت که از آن لطمه ندیده باشد. دانشمندان معتقدند که برخی داروها و...
-
غذای ارگانیک چیست؟
شنبه 9 آبانماه سال 1388 22:07
غذای ارگانیک چیست؟ به طور کلی، غذای ارگانیک یا طبیعی، به غذایی گفته میشود که بدون دخالت یا بدون مصرف آفتکشها، کودهای شیمیایی و ترکیبات اصلاح شده ژنتیکی تولید شده باشد. غذای ارگانیک چیست؟ ● درباره غذاها و میوههای ارگانیک چه میدانید؟ یافتههای جدید دانشمندان در واقع تأییدی بر این باور قدیمی است که هر چیزی طبیعیاش...
-
غذاهای ارگانیک
شنبه 9 آبانماه سال 1388 22:03
غذاهای ارگانیک میوه و سبزی غذاهای ارگانیک عبارتند از غذاهای حیوانی و گیاهی که در تولید آن از سیستم های طبیعی استفاده شده و اصلاح ژنتیک و مواد شیمیایی شامل حشره کش، قارچ کش، آفت کش و علف کش ها به کار نرفته باشد. طرفداری از محیط زیست و آغشته نکردن مواد غذایی با مواد شیمیایی و تهیه غذای پاک، از اهداف مهم در تولید غذای...